Onze Diensten - Constructor Dexion Holland BV

Onze Diensten

Our Services

Dexion's Diensten

Deskundig Advies - Optimale Oplossing - Afspraak = Afspraak - After Sales

Dexion ontwikkelt klantgerichte opslagoplossingen welke op maat worden gemaakt om te voorzien aan uw opslagbehoefte, wat deze ook mogen zijn. Vanuit het uitgebreide productengamma, is Dexon in staat om u een compleet op maat gemaakte oplossing te leveren

In aanvulling hierop, bieden wij u onze eigen project installatie service.

Om het productengamma te verbeteren, bieden wij u ook een uitgebreid pakket aan diensten, waaronder magazijnadvies & -planning, BMWT-Keuringen en een ontwerp dienst aan om toekomstige uitbreiding of stroomlijning van processen te ondersteunen.

 

Deskundig Advies Optimale Oplossing Afspraak = Afspraak After Sales
Constructor Dexion Advies Constructor Dexion Oplossing Constructor Dexion Afspraak Constructor Dexion After Sales

Analyse
Door middel van een gedetaileerde analyse van uw opslagbehoeften, kunnen wij u voorzien van praktische oplossingen.

Advies
Dexion's ervaren en deskundige verkopers, ingenieurs en projectmanagers kunnen een waardevol inzicht verschaffen in het oplossen van de eisen die u als klant heeft voor uw opslagmiddelen.

Systemen / Oplossingen
Dexion heeft een breed scala van opslagmiddelen beschikbaar om aan uw opslagbehoeften te voldoen.

Alles goed berekenen 
Afhankelijk van de eis kunnen wij u een volledig spectrum bieden, van een globale begroting om u te helpen bij het evalueren van de uitvoerbaarheid van het project of  het beoordelen van alternatieve opties voor opslag, tot een volledig gedetailleerde offerte.

Producten / Montage               Ongeacht het product dat u bij ons heeft besteld, Dexion zorgt ervoor dat u het product in perfecte staat en op tijd ontvangt.

Project Management
Met een schat aan ervaring op het gebied van project management en installatie, is Dexion in staat om alles te leveren, van een enkel product tot een uitgebreide oplossing voor haar klanten.

BMWT-Keur 
Onze BMWT-Keurmeesters bieden een handige, uitgebreide en rendabele manier om uw magazijn veilig te houden.

Gezondheid en Veiligheid          Dexion hecht veel waarde aan de veiligheid van u en uw medewerkers; wij helpen u bij het veilig werken met onze producten en met het onderhoud van de opslagoplossingen.

Service en Onderhoud 
Dexion vindt de samenwerking met onze klanten zeer belangrijk en bieden u een voortdurende ondersteuning voor onderhoud en service van de opslagoplossingen.

 

See also