After Sales - Constructor Dexion Holland BV

After Sales

Deskundig Advies Optimale oplossing Afspraak = Afspraak After Sales

Constructor Dexion After Sales

 

Dexion hecht veel waarde aan de veiligheid van u en uw medewerkers; wij helpen u bij het veilig werken met onze producten en met het onderhoud van de opslagoplossingen.


Dexion is van mening dat haar inzet voor haar klanten niet ophoudt nadat de Dexion producten zijn geleverd en geïnstalleerd. Dexion streeft ernaar om te blijven samenwerken met haar klanten en zo voortdurende ondersteuning te bieden in termen van het onderhoud en de service van de producten.

Alle Constructor Group productiebedrijven zijn gecertificeerd betreffende kwaliteit, veiligheid en gezondheid en milieubeleid, welke voor al onze klanten op aanvraag verkrijgbaar zijn.

 • BMWT-Keur

  BMWT-Keur

  Onze BMWT-Keuringen voldoen volledig aan alle door de overheid vastgestelde richtlijnen en wetgevingen en eventuele herstelwerkzaamheden wordt volledig gegarandeerd. Houd uw magazijn veilig. Laat ons de eerste tekenen constateren voordat het te laat is.

 • Service & Onderhoud

  Service & Onderhoud

  Wij zijn van mening dat onze betrokkenheid bij u als klant niet stopt nadat we de producten hebben geleverd en geïnstalleerd. Wij streven ernaar om door te gaan met de samenwerking met onze klanten door het leveren van continue ondersteuning op het gebied van het onderhoud en ...

 • Gezondheid & Veiligheid

  Gezondheid & Veiligheid

  Gezondheid en veiligheid zijn fundamenteel voor Dexion en als een onderdeel van onze diensten kunnen wij u en uw bedrijf helpen met gezondheids-, veiligheids- en milieukwesties.