VILO Relatiedagen 5 t/m 7 april 2011 in Hardenberg

VILO Relatiedagen 5 t/m 7 april 2011 in Hardenberg

  • VILO Relatiedagen 5 t/m 7 april 2011 in Hardenberg

VILO Relatiedagen 5 t/m 7 april 2011 in Hardenberg

Geheel vernieuwde stand van Constructor Dexion Holland BV te bezichtigen tijdens de VILO Relatiedagen in Hardenberg op 5, 6 en 7 april 2011

Constructor Dexion Holland BV is dé specialist in ruimtebesparende magazijninrichting. Dexion biedt de mogelijkheid uw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten. Enkele van onze ruimtebesparende oplossingen zijn te zien in onze vernieuwde stand tijdens de beurs. Wegens het grote succes op de Groothandel & Logistiek beurs, zal ook deze keer de Tornado aanwezig zijn. De Tornado is een plateaulift waarbij u uw producten makkelijk en efficiënt kunt opslaan. Daarnaast ondersteunt het o.a. batch-picking, een systeem waardoor het picking- proces verder geoptimaliseerd wordt. De Tornado is verkrijgbaar in verschillende maten tot de grootste en zwaarste in de markt. De hoogte, de diepte en de breedte van de machine worden aangepast aan uw wensen. De Tornado is volledig pc gestuurd. De machine maakt gebruik van een Windows- based besturingssysteem waarbij u een keuze kunt maken uit verschillende besturing types, eventueel te koppelen aan uw WMS of ERP systeem. De Tornado is niet alleen ruimtebesparend, hij is ook zeer geluidsarm en zeer efficiënt wat energie betreft.

Wilt u de Tornado in actie zien of informatie over producten uit ons brede assortiment?? Bezoek onze stand in Hal 1, standnummer 127.

Voor meer informatie over de beurs, bezoek de website van de VILO Relatiedagen.