´╗┐ Bandenopslag oplossingen van Dexion - Constructor Dexion Holland BV

Bandenopslag oplossingen van Dexion

  • Bandenopslag oplossingen van Dexion

Bandenopslag oplossingen van Dexion

Met de tekenen van economische groei binnen Europa in het najaar van 2013, zoekt de automotive sector in het algemeen en bandenleveranciers in het bijzonder, naar manieren om zich voor te bereiden op de groei.

Wanneer het volume van goederen (zoals bij banden) groot is, terwijl de waarde relatief laag is en juist de verdiensten moeten komen uit het direct leverbaar zijn, zonder al te hoge logistieke kosten, is Dexion de leverancier om mee te praten.

Door de werkwijze van 'Thinking Inside the Box', is Dexion in staat een zo hoog mogelijke capaciteit binnen de gestelde ruimte te behalen, waarbij flexibiliteit en efficiency altijd bovenaan staan. Dexion begrijpt als geen ander dat 'misgrijpen' geen optie is.

De sleutel tot het succes op dit gebied is het feit dat Dexion nauw samenwerkt met al haar klanten om hun behoeften te begrijpen, met in het bijzonder het analyseren van hun bestaande faciliteiten en het aandragen van aanbevelingen of verbeteringen. In het algemeen is het beter benutten van bestaande ruimte meer kosteneffectief dan het uitbreiden van een gebouw of een verhuizing naar een groter pand. Dexion's compacte opslagoplossingen, zoals verrijdbare pallet- en legbordstellingen, maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zorgt tegelijkertijd voor een snelle en veilige handling van de banden. De oplossingen kunnen ook zo worden ontworpen dat er ruimte voor andere activiteiten is, waardoor het een toegevoegde waarde wordt in de beschikbare ruimte.

Flexibiliteit is essentieel in onzekere tijden en Dexion heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van opslagsystemen die eenvoudig kunnen worden aangepast, zowel in grootte als in indeling. Dit maakt ze ideaal voor bedrijven die in de toekomst willen groeien in nieuwe of bestaande gebouwen, alsmede voor degenen die gewoon in staat willen zijn om snel en kosteneffectief te reageren op onverwachte veranderingen in de markt.

Door de verscheidenheid aan accessoires kan Dexion voor elk vraagstuk een oplossing bieden. Ook verzorgt Dexion jaarlijkse inspecties en onderhoud, waardoor de veiligheid van uw magazijn ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

"Het opslaan van banden is vergelijkbaar met het opslaan van wijn. Als je ze koel, droog en uit de zon bewaard, zullen ze hun kwaliteit veel langer behouden" aldus Harald Guldahl, CEO van Constructor Group. "Onze effici├źnte en duurzame systemen bieden bedrijven de mogelijkheid om echte kostenbesparingen te behalen en de service aan hun klanten hoog".


Voor meer informatie, ga naar Bandenopslag oplossingen.