Feestelijke opening pand Baan Twente in Rijssen

  • Feestelijke opening pand Baan Twente in Rijssen

Feestelijke opening pand Baan Twente in Rijssen

Officiële Mercedes-Benz dealer Baan Twente uit Rijssen, heeft 23 maart een spetterende opening gehouden voor hun onlangs verbouwde en gerenoveerde pand. Dexion heeft een steentje bijgedragen door de magazijninrichting voor Baan Twente te verzorgen.

Meer opslagcapaciteit tegen lagere kosten

Het magazijn werd voorzien van bandenstellingen, een balie en legbordstellingen met daarboven een entresolvloer. Door gebruik te maken van de stellingen als constructie voor de entresolvloer, kon een aanzienlijke besparing worden gemaakt. Dit omdat een bouwkundige entresol hierdoor niet meer nodig was. Bovendien leverde de de entresolvloer meer ruimte op tegen lagere kosten. Op de entresolvloer werd de werkplaats ingericht.

Bandenstelling als eyecatcher!

In de oldtimer-showroom werden bandenstellingen geplaatst met in hoge resolutie bedrukte sierpanelen. Op deze manier werd de bandenstelling een ware eyecatcher voor de bezoekers van de showroom. Ook werd de huisstijl van Baan Twente doorgevoerd in de legbordstellingen van het magazijn. De staanders van de stellingen werden namelijk voorzien van een laklaag in de huisstijl kleur blauw.

Lees hier de referentie van Baan Twente uit Rijssen.

Wilt u ook zo'n trendy magazijn? Neem dan contact met ons op door te bellen met 0297 23 94 00 of stuur een mail naar info@dexion.nl.