Gefeliciteerd Nissan en Scania!

  • Gefeliciteerd Nissan en Scania!

Gefeliciteerd Nissan en Scania!

Veilige magazijnen werken met Dexion.

Dexion feliciteert haar klanten Nissan Motor Parts Center en Scania Production met het behalen van een podiumplaats op het NKIT (Nederlands Kampioenschap Intern Transport).

Op zaterdag 7 juni werd bij IMpact in Kampen de 18e editie gereden van het NKIT. Verdiende winnaar was Kristoff Fijalkowski, heftruckchauffeur bij het Nissan Motor Parts Center (NMPC) in Amsterdam. De tweede en derde plek waren voor Bram ter Bruggen en Henri Kemper, beiden van Scania Production uit Zwolle.

Beide bedrijven hebben de veiligheid van het magazijn hoog in het vaandel staan. NMPC besteedt veel aandacht aan veiligheidszorg en trainingen in het magazijn en won in 2010 de Prijs Veiligste Magazijn van Nederland. Ook Scania legt de veiligheidslat hoog en zet trainingen van haar hef- en reachtruckchauffeurs doorlopend op de agenda.

Het is geen toeval dat beide prijswinnaars voor Dexion kiezen als het gaat om de magazijninrichting. Naarst dat Dexion kwalitatief hoogwaardige magazijnstellingen levert, geeft Dexion heldere adviezen met betrekking tot veiligheid in het magazijn. Dit met betrekking tot de lay-out, vluchtwegen, veiligheidsbelijning, doorvalbeveiliging, aanrijdbescherming, etc.

Meer weten over een veilig magazijn? Kijk hier(link to our aftersales page) voor informatie over een BMWT-Keuring.

Dexion: de veiligste keuze!

Meer informatie: www.nkit.nu