Medewerkers brengen een bezoek aan de fabriek in Roemenië - Constructor Dexion Holland BV

Medewerkers brengen een bezoek aan de fabriek in Roemenië

  • Medewerkers brengen een bezoek aan de fabriek in Roemenië

Medewerkers brengen een bezoek aan de fabriek in Roemenië

Vorige week vrijdag was het zo ver. De medewerkers van Constructor Dexion zijn op bezoek geweest bij de Dexion fabriek in Rasnov, Roemenië. In deze fabriek worden veel producten gemaakt voor de Nederlandse markt.

Het Nederlandse team werd hartelijk ontvangen in Roemenië door het management, sales support en diverse andere afdelingen. Na wat informatie over het kantoor, de geschiedenis van het bedrijf en de ontwikkeling van diverse projecten, werd er een bezoek gebracht aan de showroom. Hier kon men de nieuwste producten bekijken, zoals een nieuwe trap, een lichte draagarmstelling en pull-out units. Uiteraard ontbraken ook de standaard producten niet, zoals palletstellingen en vloerconstructies

Na het zien van de nieuwe producten werd de productieruimte bezocht, waar vooral de productielijn apparatuur, lassen, coaten en lamineren veel interesse wekte. De medewerkers van de fabriek legden vol trots uit welke handelingen gedaan moeten worden om een rol staal te veranderen in bijvoorbeeld een palletstellingstijl. Ook werd duidelijk dat er veel flexibiliteit is bij het maken en ontwerpen van diverse magazijnstellingen.

Kortom een leerzame ervaring waarvoor wij onze Roemeense collega's willen bedanken. Vooral de professionaliteit waarmee gewerkt wordt in Rasnov geeft een positief gevoel over de kwaliteit van de producten. Daarnaast kunnen wij u nog beter informeren over onze (nieuwe) producten, het productieproces en het ontwerp van diverse magazijnstellingen.