Dexion richt nieuw magazijn Promese in - Constructor Dexion Holland BV

Dexion richt nieuw magazijn Promese in

  • Dexion richt nieuw magazijn Promese in

Dexion richt nieuw magazijn Promese in

Logistiek dienstverlener Promese heeft eind 2016 het nieuwe distributiecentrum in Eindhoven in gebruik genomen. Het nieuwe distributiecentrum zorgt ervoor dat Promese niet alleen de logistiek van mediadragers kan verzorgen, maar nu ook fulfilment, wholesale, retail en omnichannel kan leveren.

Het nieuwe warehouse is ovaal van vorm en bestaat onder meer uit een hoogbouwstellingen en statische legbordstellingen. In het hoogbouwmagazijn staan hoogbouwstellingen van bijna 8,5 meter hoog. Dit biedt plek voor meer dan 13 duizend palletplaatsen. De gaasroosterborden, vurenhouten vlonders en gaasdoorvalbeveiliging zorgen ervoor dat het hoogbouwmagazijn veilig is ingericht. 

Het legbordstellingen magazijn zal over een tijdje uit drie verdiepingen bestaan, maar zal in eerste instantie operationeel blijven op de begane grond. De legbordstellingen hebben door de specifieke sorteerdozen een opvallende lengte van 1150 millimeter. De statische legbordstellingen worden ingericht met gesloten zij- en achterwanden en vakverdeelschotten. 

Wilt u weten of hoogbouwstellingen óf legbordstellingen voor uw magazijn de juiste oplossing is? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel met 0297- 23 94 00.