Dexion volop bezig met inrichten nieuw DC Alternate - Constructor Dexion Holland BV

Dexion volop bezig met inrichten nieuw DC Alternate

  • Dexion volop bezig met inrichten nieuw DC Alternate

Dexion volop bezig met inrichten nieuw DC Alternate

Momenteel is Dexion hard bezig met het monteren van de legbordstellingen met een verdiepingsvloer in het nieuwe DC van Alternate.

Duurzaam

Het nieuwe logistieke centrum van Alternate is voornamelijk bedoeld voor witgoed en huishoudelektronica. Het pand wordt op dit moment ingericht waardoor 11.500 vierkante meter magazijnoppervlakte en 1.100 vierkante meter kantoorruimte ontstaat. 

Legbordstellingen met verdiepingsvloer

Het nieuwe DC wordt onder andere voorzien van nieuwe legbordstellingen met een verdiepingsvloer. Het legbordsysteem is al voorbereid op de toekomst, aangezien de frames kunnen worden uitgebreid met nog eens drie verdiepingen, zodat er uiteindelijk een vijflaags legbordmagazijn  mogelijk is.

Conveyors

Costo, partner van Dexion, installeert een conveyorsysteem met WCA module voor de aan- en afvoer en het sorteren van kunststof kratten. Het systeem wordt gecompleteerd met scanners, een geïntegreerde weegunit, camera en een dozensluiter, evenals randproducten als paktafels.

Geïnteresseerd in de combinatie legbordstellingen met conveyorsystemen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel met een van onze specialisten, telefoonnummer 0297-23 94 00.