Dexion voorziet nieuwe magazijn Alfora van palletstellingen en paktafels - Constructor Dexion Holland BV

Dexion voorziet nieuwe magazijn Alfora van palletstellingen en paktafels

  • Dexion voorziet nieuwe magazijn Alfora van palletstellingen en paktafels

Dexion voorziet nieuwe magazijn Alfora van palletstellingen en paktafels

Alflora, groothandel in bloemisterij-artikelen, heeft haar magazijn ingericht met Dexion palletstellingen en legbordstellingen. Daarnaast zijn er paktafels geplaatst voor het verpakken van de webshoporders.

Alflora heeft besloten om haar magazijn in Katwijk (NB) te verplaatsen naar het Flora Trade Parc in Venlo. Hier is tevens het grootste filiaal van Alflora gevestigd en, vooral door de verwachte groei van de webshop, bleek het efficiënter om het magazijn te integreren in het Venlo filiaal.

Palletstellingen voorzien van aanrijdbescherming

Het magazijn wordt ingericht met palletstellingen. De palletstellingen worden voorzien van vurenhouten vlonders. Aan de veiligheid is ook gedacht; de palletstellingen worden voorzien van aanrijdbescherming als frame- en stijlbeschermers.

Legbordstellingen en paktafels opgebouwd uit HI280

De kleinere artikelen worden opgeslagen in legbordstellingen, type HI280. Om de webshoporders te verpakken, worden er paktafels geleverd die opgebouwd zijn met componenten uit het HI280 systeem. Door dit maatwerk ontstaat er één geheel met de legbordstellingen. De paktafels hebben een ergonomische werkhoogte en worden voorzien van telescopisch geleide laden.

Het magazijn zal in april in gebruik worden genomen.   

 

Wilt u meer weten over de magazijnstellingen of paktafels? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen met 0297-23 94 00.