Forse uitbreiding opslagcapaciteit voor Crown Food XL - Constructor Dexion Holland BV

Forse uitbreiding opslagcapaciteit voor Crown Food XL

  • Forse uitbreiding opslagcapaciteit voor Crown Food XL

Forse uitbreiding opslagcapaciteit voor Crown Food XL

Fastfood groothandel Crown Food XL heeft zijn magazijn fors uitgebreid. Reden is een fikse omzetgroei. Crown Food XL heeft zijn diepvriescapaciteit verdubbeld en de opslagcapaciteit vergroot. Een toenemende vraag vanuit horeca, bedrijven en grootverbruikers is de aanleiding.

Diepvries ingericht met inrijstellingen

Het  bestaande pand werd aan de achterzijde vergroot en ingericht met opslagcapaciteit in de vorm van inrijstellingen, palletstellingen en een shuttlesysteem van Dexion. Het diepvriesgedeelte werd ingericht met inrijstellingen.

Pallet Shuttle Systeem voor Crown XL

Tevens leverde Dexion een modern pallet shuttle systeem. Bij dit pallet shuttle systeem hoeft men niet meer met de heftruck de kanalen in te rijden. Een shuttle, een op batterij aangedreven palletwagen, wordt  in de kanalen geplaatst en deze haalt de gewenste pallet naar voren. Op deze manier wordt de kans op aanrijdschade gereduceerd wat zorgt voor minder reparatiekosten.

Voordeel van zowel de inrijstelling als het pallet shuttle systeem is dat er maar 1 gangpad nodig is, waardoor meer opslagcapaciteit onstaat.  Dexion kon door deze magazijnstellingen de opslagcapaciteit verhogen met wel 60-70% meer palletplaatsen.

Wilt u weten of één van deze oplossingen geschikt is voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0297-23 94 00. Wij denken graag met u mee.