´╗┐ Verdiepingsvloeren voor nieuwe magazijn OPRA Turbines - Constructor Dexion Holland BV

Verdiepingsvloeren voor nieuwe magazijn OPRA Turbines

  • Verdiepingsvloeren voor nieuwe magazijn OPRA Turbines

Verdiepingsvloeren voor nieuwe magazijn OPRA Turbines

Dexion is gestart met de bouw van een dubbele verdiepingsvloer voor het nieuwe magazijn van OPRA Turbines in Hengelo. OPRA ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt generator sets op basis van OPRA's geavanceerde turbine technologie.

De dubbele verdiepingsvloer zal resulteren in drie etages voor de opslag van kleingoed en een werkplaats. De verdiepingsvloeren worden door Dexion voorzien van trappen, balustrades en palletopzetplaatsen.

Daarnaast bouwt Dexion ook een magazijn voor de opslag van pallets, waar rekening gehouden wordt met langere lengtes en zwaardere onderdelen die ergonomisch gepickt kunnen worden. Dat ergonomisch orderpicken gebeurt met behulp van pull-out units en een speciale sectie in de palletstelling, waar langgoed wordt opgeslagen in de lengte van de palletstelling, waarbij de uiteinden zijn voorzien van rollen om zo de lange goederen eenvoudig te picken. Ook worden de palletstellingen voorzien van aanrijdbescherming.

Wilt u weten hoe u uw magazijn zo effici├źnt mogelijk kan inrichten? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel met 0297-23 94 00.