Over Gonvarri Material Handling Group door Constructor Dexion magazijninrichting

Over Gonvarri Material Handling Group

  • Over Gonvarri Material Handling Group door Constructor Dexion magazijninrichting

Over Gonvarri Material Handling Group

Pan-Europese producent en leverancier voor magazijnoplossingen

Gonvarri Material Handling Group is een toonaangevende pan-Europese producent en leverancier van hoogwaardige industriële en commerciële magazijn-oplossingen, die deze oplossingen in heel Europa verkoopt onder de handelsmerken Constructor, Kasten, en Dexion.

Wij bieden de beste oplossingen

Onze producten variëren van innovatieve palletstellingen tot legbord technologie voor kantoor- en archiveringsoplossingen. Binnen de groep hebben we jarenlange ervaring en expertise die we gebruiken in samenwerking met onze klanten om hen de beste oplossingen te bieden.

Wij leveren meer dan alleen producten en kunnen u een compleet pakket aan diensten bieden, waaronder consultancy, planning en het onderhoud of dit nu nodig is voor de inrichting van een magazijn of distributiecentrum of een legbordoplossing voor een museum, kantoor of bibliotheek.

Wat u ook nodig heeft, Gonvarri Material Handling Group kan een echte bijdrage leveren aan de verbetering van uw bedrijf door middel van een eerste klas werk (opslag) omgeving.

Structuur - Landen en Mensen

Met een omzet van ongeveer 190 miljoen euro in 2017, zijn meer dan 900 medewerkers en moderne productie-installaties strategisch gelegen in de belangrijkste markten van Rusland, Roemenië en Duitsland. Gonvarri Material Handling Group is een leidende kracht in de opslag industrie. De Groep heeft een sterke lokale aanwezigheid in heel Europa, evenals een verkoopnetwerk in de rest van wereld, waaronder Afrika, het Midden-Oosten, Noord-en Zuid-Amerika.