Werkwijze van Constructor Dexion magazijninrichting

Werkwijze

  • Werkwijze van Constructor Dexion magazijninrichting

Werkwijze

Advies op maat

Dexion heeft meer dan 60 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van magazijnen en is trots om een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven als haar klanten te mogen beschouwen. Door goed en logisch na te denken en het gebruik van onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een efficiënt magazijnconcept voor u te ontwerpen, zie ook magazijnontwerp. Deze lange en brede ervaring wordt gecombineerd met een vernieuwende kijk op zaken en de nieuwste technieken.

Ontwerp

Onze ingenieurs ontwerpen alle magazijnproducten aan de hand van algemeen aanvaarde veiligheidsnormen voor magazijnconstructies, o.a. de NEN-EN 15635 of diens vervangers en het bouwbesluit. Dit betekent voor de gebruiker een zeer veilig magazijn, nu en in de toekomst.

Één aanspreekpunt

Dexion beschikt over tal van specialisten en adviseurs, verspreid over heel Nederland. Uw contactpersoon bespreekt met u wat uw wensen zijn en hoe deze kunnen worden gerealiseerd. Vervolgens zal een eventuele offerte met tekening uw beslissing vergemakkelijken. Het gehele traject, van de voorbespreking tot de oplevering, zal uw contactpersoon uw aanspreekpunt zijn.

Service


Tevens neemt Dexion op tal van andere terreinen uw zorg uit handen:

Kortom, schakel Dexion in en uw magazijn is van begin tot het eind in goede handen!