Magazijnontwerp door Constructor Dexion magazijninrichting

Magazijnontwerp

Magazijnontwerp

De 7 stappen naar uw ideale magazijn.

STAP 1: Klant

De 1e stap bent u, de klant. Door u te begrijpen in uw wensen, uitdagingen en ideeën, legt Constructor Dexion Holland BV een basis voor uw optimale, op maat gesneden, magazijn. Hiervoor nemen wij de tijd om naar u en uw medewerkers te luisteren. We willen graag uw huidige magazijn zien en willen alles weten over de opgeslagen producten, logistieke stromen en werkwijzen.
Luisteren naar de klant is niet alleen stap 1, onze klant staat ook op 1.

STAP 2: Oplossing

Tijdens het gesprek met de klant kan al snel een schets ontstaan. Ideeën gaan over en weer waarbij onze jaren lange ervaring u direct zal opvallen. De schets wordt door Constructor Dexion Holland BV omgezet in een gedetailleerde CAD-tekening waarvan u mag zeggen of dit geheel voldoet aan de eisen. Hiermee gaan we net zo lang door totdat u 100% tevreden bent over de oplossing.

STAP 3: Prijs / Kwaliteit

"Het ontwerp is prachtig, maar wat gaat dat kosten?" is de vraag die stap 3 inluidt. Constructor Dexion Holland BV biedt u een tot in de details gespecificeerde offerte van de gezamenlijk ontworpen oplossingen. Hieruit leert de klant dat de hoogste kwaliteit niet de hoogste prijs hoeft te hebben.

STAP 4: Levering

Na opdracht bent u nog niet van onze adviseur af. Wederom willen we alles weten. Wat verwacht u qua planning, levering en uitvoering. Graag stemmen we alles duidelijk met u af, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

STAP 5: Magazijn bouw

Doordat Constructor Dexion Holland BV de montage in eigen beheer met eigen monteurs uitvoert, blijft de beloofde kwaliteit gewaarborgd. Onze monteur is uw aanspreekpunt op het werk maar ook uw adviseur blijft nauw betrokken bij het verloop van het project en zal regelmatig bij u checken of alles gaat zoals afgesproken.

STAP 6: Oplevering / Ingebruikname Keur

Wanneer de klant dit graag heeft, loopt onze adviseur met de klant mee om het totale project fysiek door te nemen of alles naar wens is. Eventuele opleverpunten worden snel afgewerkt zodat u het nieuwe magazijn snel in gebruik kunt nemen. Indien afgesproken doen we een 'ingebruikname keur'.

STAP 7: Nazorg / BMWT-Keur

Als klant wilt u niet alleen een goed magazijn, u wilt ook graag dat het goed blijft. Niet in het minste omwille van de veiligheid van u en uw mensen. Met een eigen, maar onafhankelijke, BMWT-Keurmeester kunnen we de klant ook op het gebied van de jaarlijkse BMWT-keuring van dienst zijn. Daarnaast houden we graag contact, om van u te horen of uw magazijn naar wens is en naar wens blijft. Niets is immers zo veranderlijk als de mens, maar de logistieke processen nemen een goede 2e plaats in.