Floor Rolluiken BV - Constructor Dexion Holland BV

Draagarmstellingen voor een veilige en ruimtebesparende opslag van lange goederen

  • Dexion_referenties_Floor_1
  • Dexion_referenties_Floor_2
  • Dexion_referenties_Floor_3
  • Dexion_referenties_Floor_4

Draagarmstellingen voor een veilige en ruimtebesparende opslag van lange goederen

Dexion heeft de hoogte van het pand van Floor Rolluiken optimaal benut door een entresolvloer te plaatsenmet daar bovenop draagarmstellingen licht. Op de begane grond werd de zwaardere draagarmstelling heavy duty geplaatst

Floor Rolluiken

Floor Rolluiken BV is een landelijk zeer bekende fabrikant, ontwerper, leverancier en installateur van rolluiken, rolhekken, schaarhekken,  anti-ramrolluiken en voorzieningen met als noviteit het gepatenteerde product ramkraakbeveiliging.

Ruimte creëren voor nieuwe machines

Door een constante groei, ontstond behoefte aan meer automatisering.  Zo werd geïnvesteerd in een vol-automatische CNC machine en een machine die tapeinden in staal schiet. Dit hield wel in dat ruimte moest worden gemaakt voor deze machines met de beperkingen van de huidige hal. De oplossing werd (zoals vaak) gevonden in de hoogte van het gebouw. Een extra entresolvloer werd geïnstalleerd voor licht  productiewerk en opslag van onbewerkte rolluikbehuizing. Deze worden op draagarmstellingen óp de vloer opgeslagen.

Tevreden met huidige draagarmstellingen en een entresolvloer

Floor Rolluiken is een trouwe en tevreden klant van Dexion. Men had al draagarmstellingen en een entresolvloer van Dexion in gebruik. Wederom was werken met Dexion eigenlijk niet eens een vraagstuk.

Resultaat:

  • Vergroot vloeroppervlak met 1 extra vloerconstructie
  • Draagarmstellingen voor zware en lichte producten

Geleverd:

Draagarmstelling Heavy duty, Draagarmstelling Licht, ME250 vloerconstructie.

Referentieblad van Floor Rolluiken B.V.