Leonhard Kurz Benelux B.V., Nijmegen - Dexion Hoogbouw Legbordstellingen - Constructor Dexion Holland BV

Leonhard Kurz Benelux B.V., Nijmegen

  • Dexion_referenties_Leonhard_Kurz_02
  • Dexion_referenties_Leonhard_Kurz_01
  • Dexion_referenties_Leonhard_Kurz_03
  • Dexion_referenties_Leonhard_Kurz_04

Leonhard Kurz Benelux B.V., Nijmegen

In het magazijn van Leonhard Kurz werd gekozen voor Dexion’s P90 Palletstellingen voor bulkopslag, Cassette900 scheidingswanden voor het kantoor en HI280 Legbordstellingen smalle gangen.

Marktleider hot-stamping

Leonhard Kurz Benelux B.V. is internationaal marktleider van hot-stamping technologie. Het bedrijf telt in totaal meer dan 3.500 medewerkers en 10 productie-fabrieken verspreid over Europa, de Verenigde Staten en het gebied rond de Grote Oceaan.

Hoogbouw legbordstellingen

Voor het nieuwe magazijn wilde men graag een combinatie van Dexion’s palletstellingen type P90 voor de bulkopslag en HI280 legbordstellingen voor de picklocaties. In combinatie met de Crown Wave kan men nu in gangpaden met een breedte van slechts ca. 900 mm. order verzamelen tot een hoogte van maar liefst 5.000 mm.!

Vatendragers

Door gebruik te maken van vatendragers kunnen de rollen folie op een overzichtelijke wijze worden opgeslagen in de palletstellingen.

Expeditiekantoor

Eerder beschikte men over een gedateerd mobiel kantoor met beperkte ruimtevoorziening. Na een uitgebreid advies van de rayonmanager van Dexion, werd besloten een bestaande, loze ruimte te voorzien van Cassette 900 scheidingswanden. Het resultaat mag er zijn: een moderne kantoorruimte, afgewerkt met een systeemplafond en een antraciet boeideel rondom.

Resultaat:

  • Optimaal gebruik vloeroppervlak door smalle gangpaden en stellinghoogtes van 5.000 mm
  • Veilige opslag rollen folie door vatendragers
  • Moderne kant-en-klare scheidingswanden

Geleverde producten:

P90 Palletstellingen met framebeschermers, HI280 Legbordstellingen (smalle gangen) in combinatie met Crown Wave, Cassette900 scheidingswanden en vatendragers.

 

Het gehele project van Leonhard Kurz kunt u dowloaden.