Referenties Legbordstellingen met verdiepingsvloer - Constructor Dexion Holland BV

Referenties Legbordstellingen met verdiepingsvloer

 • Acushnet Nederland B.V. - Constructor Dexion Holland BV

  Acushnet Nederland B.V., Helmond

  Het distributiecentrum van Acushnet, groothandel in golfproducten, is uitgebreid met Dexion’s HI280 legbordstellingen voor opslag van zowel kleingoed als langgoed producten.

 • Baan Twente - Referentie Legbordstelling Etagebouw - Constructor Dexion Holland BV

  Baan Twente, Rijssen

  Pand van Baan Twente, een officiële Mercedes-Benz dealer, een ware eycatcher door het toepassen van design magazijninrichting door Dexion. Door bovenop de legbordstellingen een entresolvloer te plaatsen, behaalde Baan Twente meer opslagcapaciteit tegen lagere kosten.

 • Enza Zaden - Constructor Dexion Holland BV

  Enza Zaden, Enkhuizen

  Dexion heeft de opslagcapaciteit van Enza Zaden vergroot met 108 m2 door legbordstellingen met verdiepingsvloeren te plaatsen.

 • Groenendijk Bedrijfsschoenen & -kleding - Constructor Dexion Holland BV

  Groenendijk Bedrijfsschoenen & -kleding, Woerden

  Het ruimtegebrek in het magazijn van Groenendijk uit Woerden, heeft Dexion opgelost met legbordstellingen met verdiepingsvloeren.

 • Mastermate, Zoetermeer

  Mastermate, Zoetermeer

  Mastermate is een technische groothandel voor bouw en bouw-gerelateerde bedrijven en heeft het nieuwe magazijn door Dexion laten inrichten met bestaande stellingen en aangevuld met nieuwe HI280 legbordstellingen met overvloering.

 • Midtronics, Houten

  Midtronics, Houten

  Midtronics is marktleider in accumanagement solutions en was vanwege het grote succes genoodzaakt te verhuizen. Dexion heeft de huidige magazijninrichting opnieuw gebruikt en aangevuld met o.a. palletstellingen, legbordstellingen met overvloering en Cassette900 units.

 • Rexel Nederland, Bleiswijk

  Rexel Nederland, Bleiswijk

  Voor Rexel’s nieuwe DC heeft Dexion 11.000 palletlocaties, 1.000 kanalen doorrolstellingen, 2.000 secties legbordstellingen en een verdiepingsvloer geleverd.

 • Score, Duiven

  Score, Duiven

  Het DC van Score is door Dexion uitgebreid met HI280 Legbordstellingen (voorbereid op overvloering), P90 Palletstellingen van 7m. en ergonomische paktafels voorzien van een melaminelaag.

 • SNA Europe (Benelux) B.V. - Constructor Dexion Holland BV

  SNA Europe (Benelux) B.V., Helmond

  Het bestaande magazijn van SNA heeft Dexion uitgebreid met HI280 legbordstellingen en overvloering, P90 palletstelling met PD stations en doosdoorrolramen en scheidingswanden.

 • Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak is gespecialiseerd in op- en overslag en vervoeren o.a. zeecontainers over de hele wereld. Dexion heeft legbordstellingen in een container geplaatst ten behoeve van gevaarlijke goederenopslag.

 • SB Commerce, Amersfoort

  SB Commerce, Amersfoort

  E-commerce specialist SB Commerce heeft haar magazijnopslag vergroot door een Dexion vloerconstructie aan te schaffen met 2 verdiepingen, waarvan de 1e verdieping is voorzien van legbordstellingen.

 • Twentepoort Groep uit Wierden - Constructor Dexion Holland BV

  Twentepoort Groep, Wierden

  Twentepoort heeft een nieuw pand gebouwd en deze werd deels ingericht met palletstellingen en legbordstellingen, waarbij rekening werd gehouden met een toekomstige uitbreiding.

 • Emma Safety Footwear - Constructor Dexion Holland BV

  Emma Safety Footwear, Bunde

  Het nieuwe pand van Emma Safety Footwear is ingericht met legbordstellingen voorzien van een verdiepingsvloer. Bij het ontwerp van de legborstellingen, is rekening gehouden met de afmetingen van de schoenendozen, waardoor te maximale opslagcapaciteit werd behaald.