Met verdiepingsvloeren kan Dexion uw opslagcapaciteit verhogen!

  • Dexion_referenties_Enza_2
  • Dexion_referenties_Enza_5
  • Dexion_referenties_Enza_3
  • Dexion_referenties_Enza_4
  • Dexion_referenties_Enza_1

Met verdiepingsvloeren kan Dexion uw opslagcapaciteit verhogen!

Dexion heeft de opslagcapaciteit van Enza Zaden vergroot met 108 m2 door 2 verdiepingsvloeren met trappenopzetplaatsen en een goederenlift te plaatsen op de bestaande legbordstellingen

Groente en Fruitzaden

Het succes van Enza Zaden leidde in 2009 naar de behoefte aan meer geconditioneerde opslagruimte voor de handelsvoorraad. Aangezien nieuwbouw van een dergelijke ruimte, mede door de strenge brandpreventie, zeer kostbaar zou zijn werd gezocht naar een oplossing binnen het bestaande magazijn.

Uitbreiding centraal geconditioneerd magazijn

De oplossing werd gevonden in de hoogte. Waar 1 etage was gebouwd, is eigenlijk voldoende hoogte voor 2 etages, een ruimtewinst van 180 m2. Hiervoor moest de 1e etage met legbordstellingen 1,2 meter omlaag (van 3,8 naar 2,6 meter), wat inhield dat alles afgebroken moest worden. Dit gaf direct de kans om weer goed na te denken over het logistieke proces. Zo kon meer ruimte voor orderpickers worden gecreëerd en werd een goederenlift opgenomen.

Prijs en kwaliteit

Enza Zaden is al jaren lang een tevreden klant van Dexion. Snelheid van bouwen was bij dit project belangrijk, maar vooral het meedenken en de ontwerpen van Dexion geven steeds weer de doorslag. Prijs en kwaliteit tellen, zoals altijd, uiteraard ook sterk mee.

Resultaat:


Geleverde producten:

HI280 Etagebouw, goederenlift, trappen, palletopzetplaatsen, balustrade en aanrijdbeveiliging.

Download hier het referentieblad van Enza Zaden.