Gemeentewerf Harderwijk - Constructor Dexion Holland BV

Maak net als gemeentewerf Harderwijk uw magazijninrichting compleet met de veelzijdige legbordstellingen van Dexion

  • Harderwijk
  • Harderwijk1
  • Harderwijk3

Maak net als gemeentewerf Harderwijk uw magazijninrichting compleet met de veelzijdige legbordstellingen van Dexion

Gemeentewerf Harderwijk heeft haar magazijn ingericht met op maat gemaakte statische legbordstellingen voor Dexion. Dit zorgde voor een efficiënte en overzichtelijke opslag van diverse artikelen.

Gemeentewerf Harderwijk

De gemeentewerf Harderwijk is verantwoordelijk voor het onderhoud aan openbare wegen, parken en andere voorzieningen binnen de gemeente. Het oude pand waar de gemeentewerf gevestigd was, voldeed niet meer aan de voorschriften, waardoor men een ander pand moest betrekken. 

Statische legbordstellingen voor kleingoedopslag

Doordat de verscheidenheid aan voorraad zo groot is, met name in afmetingen, was het belangrijk dat er een magazijnstelling zou komen waar al deze verschillende artikelen in konden worden opgeslagen. Dexion heeft volledig geïnventariseerd welke artikelen opgeslagen moesten worden en kwam tot de conclusie dat statische legbordstellingen, type HI280, aan deze opslageisen kon voldoen.

Accessoires voor vakverdeling legbordstellingen

De statische legbordstellingen van Dexion zijn eenvoudig aan te passen qua indeling. De legborden zijn makkelijk in hoogte verstelbaar, waardoor er in één sectie verschillende vakhoogtes kunnen worden gemaakt. Dit in combinatie met vakverdeelschotten, zorgt ervoor dat er maatwerk legbordstellingen konden worden gerealiseerd voor de diverse voorraadartikelen. Zo zijn er separatiestangen geplaatst voor de opslag van de verkeersborden en vakverdeelschotten voor de pvc buizen. Tevens werden de statische legbordstellingen toegepast als grootvakstelling, zodat schoppen en tuingereedschap overzichtelijk konden worden opgeslagen. 

Waarom Dexion?

Doordat Dexion de tijd heeft genomen om een nauwkeurige inventarisatie van de voorraad producten te maken, inclusief de afmetingen van de artikelen, leverde dit maatwerk legbordstellingen op. Deze klantgerichtheid stelde Gemeentewerf Harderwijk zeer op prijs.

Geleverd bij Gemeentewerf Harderwijk:

Legbordstellingen met diverse accessoires, gaasschuifdeuren en lockers.

 

Lees hier over de totaaloplossing die Dexion heeft geleverd bij Gemeentewerf Harderwijk.