Georg Fischer Epe - Constructor Dexion Holland BV

Een goede combinatie tussen hoogbouwstellingen en de juiste VNA truck, leverde meer palletplaatsen op voor Georg Fischer

  • fischer-piping-3
  • fischer-piping-2

Een goede combinatie tussen hoogbouwstellingen en de juiste VNA truck, leverde meer palletplaatsen op voor Georg Fischer

Dexion heeft het magazijn van Georg Fischer in Epe ingericht met hoogbouwstellingen in combinatie met een VNA truck, wat meer palletplaatsen opleverde in het bestaande magazijn.

Leverancier componenten voor leidingsystemen

GF Piping Systems is een wereldwijde, toonaangevende leverancier van componenten voor leidingsystemen zowel voor de industrie, water- en gasdistributie en de woning- en utiliteitsbouw. De producten zijn zowel geschikt voor het transporteren van water en vloeistoffen als gassen.

Hoogbouwstellingen leveren gewenst aantal palletplaatsen

Omdat het bestaande kranenmagazijn uit 1972 niet meer voldeed aan de huidige eisen om efficiënt te kunnen werken, moest dit gebouw opnieuw worden ingericht met nieuwe magazijnstellingen. De eis was dat het aantal palletplaatsen gelijk en het liefst nog meer moest worden.

Na overleg met verschillende partijen is door GF gekozen voor de aanbieding van Constructor Dexion, omdat zij met hoogbouwstellingen in combinatie met de VNA truck van Crown, als enigste invulling konden geven aan deze eis. De hoogbouwstellingrijen zijn met een minimale afstand tot elkaar geplaatst, waardoor het gewenst aantal palletplaatsen konden worden gerealiseerd, zonder in te boeten op het aspect van de veiligheid.

Waarom Constructor Dexion?

Doordat Dexion uitgebreid onderzoek had gedaan naar de diverse trucks in combinatie met hoogbouwstellingen, werd deze compacte magazijninrichting de beste en meest efficiënte oplossing voor Georg Fischer.

“De belangrijkste reden om voor Dexion te kiezen is omdat Dexion een partner is die denkt in oplossingen”, aldus de heer Mels Huisman, Quality & Environmental Manager.

Resultaat:

  • Hoogbouwstellingen van 9 meter hoog
  • 2.500 palletplaatsen (europallets)

Geleverd bij Georg Fischer:

Hoogbouwstellingen voorzien van Pick & Deposit stations en een A-stelling.

 

Download het referentieblad van Georg Fischer.