Zilverstad Bredemeijer Utrecht - Constructor Dexion Holland BV

Palletstellingen met verdiepingsvloer leverde extra opslag op voor Zilverstad

  • Dexion_referenties_Zilverstad_1
  • Dexion_referenties_Zilverstad_3
  • Dexion_referenties_Zilverstad_2

Palletstellingen met verdiepingsvloer leverde extra opslag op voor Zilverstad

Zilverstad Bredemeijer uit Utrecht, besloot de bestaande Dexion palletstellingen te hergebruiken en anders te plaatsen. Hierdoor konden de palletstellingen worden voorzien van een verdiepingsvloer, om zo extra opslagruimte te creëren van 100m2.

Uitblinker in zilverwerk

Zilverstad is marktleider in de Benelux op het gebied van zilveren en verzilverde geschenken. Ook in ander edelmetaal zet Zilverstad de toon. Dit komt met name door gedegen vakmanschap tegen een klantvriendelijke prijs.  Kwaliteit staat bij Zilverstad hoog in het vaandel en dat werd daarom ook bij de magazijninrichting een belangrijk argument in de keuze voor Dexion.

Herindeling bestaande palletstellingen 

Door de fusie is besloten om Bredemeijer en Zilverstad vanuit één locatie te laten opereren. Dit hield in dat er behoorlijk wat extra ruimte in het bestaande magazijn nodig was. Het bestaande magazijn was ingericht met palletstelling van Dexion. Door deze palletstellingen anders in te delen in het magazijn, werd het mogelijk om de palletstellingen te voorzien van een verdiepingsvloer.

100m2 extra opslag met verdiepingsvloer

Door de fusie was extra ruimte in het magazijn nodig. Dexion loste dit probleem op door een geheel nieuwe verdiepingsvloer te plaatsen van 100m2, welke bevestigd werd aan de onderdoorgangen van de palletstellingen. Door het realiseren van onderdoorgangen worden de loopafstanden verkort.

Waarom Dexion?

Door mee te denken met de wensen van de klant, kwam Dexion aan deze creatieve oplossing voor het ruimtegebrek in het magazijn van Zilverstad Bredemeijer.  Daarnaast heeft Zilverstad Bredemeijer ook nog eens recht op 10 jaar garantie, dus zij zitten voorlopig wel goed en kunnen op deze manier een goede start maken met hun fusie.

Resultaat: 

  • Verdiepingsvloer van 100 m2
  • De- en montage huidige palletstellingen

Geleverde producten aan Zilverstad Bredemeijer:

Palletstellingen met verdiepingsvloeraanrijdbeveiliging en legbordstellingen.

 

Download het referentieblad van Zilverstad Bredemeijer.