HBI Tyres & Wheels - Constructor Dexion Holland BV

Inrijstellingen van Dexion zeer geschikt voor opslag van industriële banden bij HBI Tyres & Wheels

  • Dexion_Referenties_HBI_inrijdstelling_5
  • Dexion_Referenties_HBI_inrijdstelling_4
  • Dexion_Referenties_HBI_belijning_3
  • Dexion_Referenties_HBI_aanrijdbescherming_2
  • Dexion_Referenties_HBI_aanrijdbescherming_1

Inrijstellingen van Dexion zeer geschikt voor opslag van industriële banden bij HBI Tyres & Wheels

De industriële banden worden in het nieuwe pand van HBI Tyres & Wheels uit Tholen opgeslagen in inrijstellingen van Dexion. Dit resulteerde in een overzichtelijke opslag van de banden met een mooie industriële uitstraling.

HBI Tyres & Wheels groeit gestaag

HBI Tyres & Wheels is een groothandel voor industriële banden en wielen en levert aan verdelers en fabrikanten van landbouwmachines, grondverzetmachines en industriële machines. Vanwege de groei was HBI genoodzaakt een groter pand te betrekken. Het nieuwe pand is uitgerust met een grote montagestraat en heeft een opslagcapaciteit van 11.000 vierkante meter.

Inrijstellingen voor industriële uitstraling

HBI Tyres & Wheels beschikt over ontzettend veel industriële banden van diverse afmetingen. In het oude pand werden de banden al opgeslagen in inrijstellingen. HBI heeft altijd met tevredenheid gewerkt met inrijstellingen en wilde dit in het nieuwe pand weer hebben. Met inrijstellingen worden de banden liggend opgeslagen, waardoor de ronde vorm van de band gehandhaafd blijft. Dexion besloot een complete offerte aan te bieden. Niet alleen de inrijstellingen maar ook de belijning, aanrijdbescherming van de inrijstellingen en het gebouw, etc. 

Waarom Dexion?

Dexion kwam met haar offerte qua compleetheid en advies het sterkste uit de strijd. En HBI was erg enthousiast over de strakke, verzinkte inrijstellingen, welke goed passen bij de industriële uitstraling van de bandenopslag. Kortom, een compleet ingericht magazijn door 1 leverancier ontworpen, geleverd en gemonteerd. Alles in één hand! 

Resultaat:

  • 2.500 Palletplaatsen;  
  • Inrijstellingen voor industriële banden van diverse afmetingen;
  • Complete inrichting door levering diverse accessoires en producten.

Geleverde producten bij HBI Tyres & Wheels:

Inrijstellingenpalletstellingenaanrijdbescherming en belijning,

 

Lees meer over de inrijstellingen van HBI Tyres & Wheels.