Referenties Statische Palletstellingen

 • Palletstellingen voor Coppens International Nederland - Constructor Dexion Holland BV

  Coppens International, Nederland

  Coppens International, ontwikkelaar en producent van visvoeders, besloot het nieuwe magazijn in te richten met palletstellingen, zodat de zware grondstofzakken op een degelijke manier konden worden opgeslagen.

 • Palletstellingen voor Desso Goirle - Constructor Dexion Holland BV

  Desso, Goirle

  Door een reorganisatie van Desso Group, werd de locatie van tapijtopslag in Goirle de centrale opslaglocatie voor heel Europa. De opslagcapaciteit werd vergroot door het leveren van P90 Palletstellingen voor tapijtopslag en Cassette900 wanden voor het kantoor.

 • Dyka Steenwijk - Constructor Dexion Holland BV

  Dyka, Steenwijk

  Voor Dyka heeft Dexion de P90 palletstellingen voorzien van dieptedragers en tunnelguards, zodat de matrijzen goed kunnen worden opgeslagen en de pallets optimaal worden ondersteund.

 • Tyco Building Services - Constructor Dexion Holland BV

  Tyco Building Services Products, Enschede

  Tyco heeft haar magazijn geoptimaliseerd met palletstellingen van Dexion en het magazijn een nieuwe “look” gegeven door het plaatsen van banners op de bestaande én nieuwe palletstellingen.

 • Verhoeven Grondverzetmachines - Constructor Dexion Holland BV

  Verhoeven Grondverzetmachines, Maarheeze

  Het magazijn van Verhoeven Grondverzetmachines is door Dexion ingericht met palletstellingen, waarbij de layout van de palletstellingen geheel is afgestemd op de interne transportmiddelen van Verhoeven.