De flexibele Palletstelling van Dexion omgebouwd tot matrijzenstelling

  • Rademakers-Gieterij-BV-Netherlands-01

De flexibele Palletstelling van Dexion omgebouwd tot matrijzenstelling

Rademakers Gieterij BV uit Klazienaveen beschikt nu over opslagmogelijkheden voor 500 modelplaten en diverse losse handmatrijzen door palletstellingen van Dexion om te bouwen tot matrijzenstelling.

Ijzergieterij

Rademakers is een gerenommeerde ijzergieterij en maken gietstukken op maat. De matrijzen voor haar klanten worden opgeslagen in een modern geconditioneerd gebouw.

Gebrek aan opslagruimte

De opslagruimte werd gesloopt en de matrijzen van ongeveer 80 kg. per stuk moesten in het reeds gebouwde magazijn worden opgeslagen.

P90 stellingen omgebouwd tot matrijzenstelling

Standaard palletstellingen werden voorzien van hoekprofielen aan weerszijden (ten behoeve van de ondersteuning van de matrijzen), waardoor de matrijzen eenvoudig aan de onderzijde kunnen worden opgepakt, zonder gebruik te maken van pallets. Door deze speciale oplossing én de smalle gangentruck en truckgeleiding, kunnen er op grotere hoogte matrijzen worden opgeslagen. Door deze verdichting kon er op het beperkte vloeroppervlak veel worden opgeslagen, waardoor er een efficiënter en ergonomischer magazijn ontstond.

Resultaat:

  • Ca. 6.000 kernbakken
  • Opslag voor 500 modelplaten en diverse losse handmatrijzen

Geleverd:

P90 matrijzen stelling, P90 Palletstellingen en HI280 legbordstellingen.

Lees de gehele referentie van Rademakers Gieterij.