Tyco Building Services - Constructor Dexion Holland BV

Nieuwe statische palletstellingen van Dexion ter uitbreiding van de opslagcapaciteit van Tyco Enschede

  • Tyco-Netherlands-07
  • Tyco-Netherlands-13
  • Tyco-Netherlands-04
  • Tyco-Netherlands-08
  • Tyco-Netherlands-09
  • Tyco-Netherlands-10
  • Tyco-Netherlands-11

Nieuwe statische palletstellingen van Dexion ter uitbreiding van de opslagcapaciteit van Tyco Enschede

Tyco Building Services Products uit Enschede heeft haar magazijn geoptimaliseerd met statische palletstellingen van Dexion. Het magazijn heeft een nieuwe “look” gekregen doordat zowel op de bestaande palletstellingen als op de nieuwe palletstellingen aan de zijkanten banners zijn geplaatst.

Tyco voor al uw beveiligings- en veiligheidssystemen

Tyco Building Services Products BV uit Enschede is een onderdeel van Tyco International. Tyco International is de grootste aanbieder van (brand)beveiligings- en veiligheidsoplossingen en ontwerpt, installeert en onderhoudt (elektronische) beveiligings- en veiligheidssystemen voor alle facetten van de maatschappij.

Nieuwe statische palletstellingen 

De huidige statische palletstellingen in het magazijn van Tyco, voldeden niet meer aan de gewenste opslageisen. Tyco heeft eerst gekeken of de bestaande palletstellingen misschien konden worden aangepast. Dit behoorde niet tot de mogelijkheden, de liggerbelasting was niet toereikend en de europallets pasten qua diepte niet in de bestaande palletstellingen. Daarom werd besloten om het magazijn uit te breiden met nieuwe statische palletstellingen van Dexion.

Statische palletstellingen met efficiënte indeling

Bij het ontwerpen van een zo efficiënt mogelijke indeling van het magazijn, is door Dexion nauwkeurig gekeken naar het gebouw. Door rekening te houden met het beschikbare vloeroppervlak, de diverse gebouwkolommen en uiteraard de opslagvereisten van Tyco, heeft Dexion een op maat gemaakte indeling gemaakt van de statische palletstellingen. De statische palletstellingen zijn nu geschikt voor opslag van europallets en maken het relatief kleine vloeroppervlak wordt efficiënt gebruikt.

Banners vormen eenheid van de palletstellingen 

Een van de andere problemen die Tyco zag, was dat er nu erg veel verschil zat in de uitstraling van de bestaande palletstellingen en de nieuwe statische palletstellingen van Dexion. Om eenheid te creëren, heeft Dexion de kopse kanten van zowel de oude áls de nieuwe statische palletstellingen voorzien van banners, wat zorgt voor een frisse uitstraling in het magazijn.

Resultaat:

  • 295 secties statische palletstellingen
  • 6.000 palletplaatsen
  • Banners 

Geleverde producten bij Tyco:

Statische palletstellingen en banners.

 

Lees hier de gehele referentie van Tyco Building Services.