Verhoeven Grondverzetmachines - Constructor Dexion Holland BV

Ontwerp palletstellingen afgestemd op gebruik van interne transportmiddelen bij Verhoeven Grondverzetmachines

  • Verhoeven
  • Verhoeven-Grondverzetmachines
  • Verhoeven-Grondverzetmachines-1
  • Verhoeven-Grondverzetmachines-2

Ontwerp palletstellingen afgestemd op gebruik van interne transportmiddelen bij Verhoeven Grondverzetmachines

Het nieuwe magazijn van Verhoeven Grondverzet-
machines uit Maarheeze, is door Dexion ingericht met palletstellingen voorzien van onderdoorgangen, compleet afgestemd op de interne transportmiddelen van Verhoeven.

Nieuw magazijn Verhoeven 

Verhoeven is leverancier van nieuwe, maar ook gebruikte grondverzetmachines. Daarnaast repareren zij defecte machines en hebben zij vele onderdelen in voorraad. Verhoeven heeft 3 vestigingen die allemaal beschikken over een werkplaats en een mobiele servicedienst.

Voorraad onderdelen in palletstellingen

Voor het nieuwe magazijn, waar de voorraad onderdelen moest worden opgeslagen, had Verhoeven al een basisconcept voor het ontwerp gemaakt. Dit concept bevatte in ieder geval palletstellingen voor de onderdelen. Dexion besloot van dit basisconcept verschillende concepten te maken, hierbij vooral rekening houdend met de interne transportmiddelen die Verhoeven gebruikt tussen de palletstellingen.

Palletstellingen met onderdoorgangen

Uit vele aanbieders, besloot Verhoeven toch te gaan voor het beste concept, dat werd Dexion. Dexion ontwierp een magazijn vol met palletstellingen, voorzien van onderdoorgangen. Op deze manier konden de gangpaden met palletstellingen doorlopen tot aan de muur. Ook zorgt dit voor kortere rijtijden, men hoeft tenslotte niet het hele gangpad af te rijden. De onderdoorgangen werden voorzien van houten vlonders, om doorvallen te voorkomen.

Palletstellingen ook geschikt voor kleinere onderdelen

Bij grondverzetmachines zijn de onderdelen van diverse afmetingen en gewichten. De palletstellingen zijn zo efficient mogelijk ingericht, zodat alle onderdelen overzichtelijk konden worden opgeslagen.Ook zijn er diverse liggers voorzien van vlonders, zodat ook kleinere onderdelenen of kleine dozen in de palletstellingen konden worden opgeslagen.

Resultaat:

  • 7.932 euro pallet plaatsen
  • 284 secties palletstellingen

Geleverd bij Verhoeven Grondverzetmachines

Palletstellingen en legbordstellingen met verdiepingsvloer

Lees het gehele project van Verhoeven Grondverzetmachines uit Maarheeze.