´╗┐ Vianen van Vliet - Constructor Dexion Holland BV

Koelopslag van bloemengroothandel Vianen van Vliet ingericht met corrosiebestendige palletstellingen van Dexion

  • Dexion_referenties_Vianen_1
  • Dexion_referenties_Vianen_2
  • Dexion_referenties_Vianen_3

Koelopslag van bloemengroothandel Vianen van Vliet ingericht met corrosiebestendige palletstellingen van Dexion

Dexion heeft de koelopslag van bloemengroothandel Vianen van Vliet uit Ede ingericht met statische palletstellingen voorzien van verzinkte draadroosters, vanwege hun corrosie bestendigheid. 

Ruim 20 jaar bloemengroothandel 

Bloemengroothandel Vianen van Vliet is een marktplaats voor elke ondernemer waar scherp kan worden ingekocht. Na 20 jaar in het groothandelscentrum Nova in Vleuten gevestigd te zijn geweest, was het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Door de uitbreiding van het nieuwbouwproject Leidsche Rijn in Utrecht, was de bloemenveiling Vleuten genoodzaakt om een andere locatie te zoeken. Deze is gevonden in Ede waar een fusie tussen bloemenveiling Vleuten en bloemenveiling Bemmel de nieuwe marktplaats Plantion Ede heeft opgeleverd.

Corrosiebestendige statische palletstellingen

De nieuwe locatie van Vianen van Vliet heeft een gekoeld gedeelte voor de bloemenopslag. Daarom was het belangrijk dat de statische palletstellingen corrosiebestendig moesten zijn. Doordat Dexion alleen verzinkte statische palletstellingen vervaardigd, zijn deze tegen corrosie bestand en daarmee dus uitstekend geschikt voor gebruik in een koelopslag. De statische palletstellingen zijn voorzien van verzinkte draadroosters, zodat de bloembakken optimaal worden ondersteund.  

Statische palletstellingen in wit uitgevoerd

Naast het feit dat Dexion verzinkte palletstellingen fabriceert, kon zij ook aan de wens voldoen om de palletstellingen in de Cash & Carry-afdeling te spuiten in de kleur wit. Op deze manier komen de bloemen qua kleur beter tot hun recht. Door de goede samenwerking tussen Vianen van Vliet en Dexion, werd een effici├źnt en creatief ontwerp gemaakt. Dit, en de duurzaamheid van de statische palletstellingen gaven de doorslag om voor Dexion te kiezen.

Resultaat:

  • 15 secties verzinkte, statische palletstellingen in de koelopslag 
  • Verzinkte draadroosters ter optimale ondersteuning van de bloemenbakken


Geleverde producten bij Vianen van Vliet:

Statische palletstellingen voorzien van draadroosters.

Bekijk de gehele referentie van Vianen van Vliet.