SNA Europe (Benelux) B.V. - Constructor Dexion Holland BV

Ook met bestaande magazijnstellingen is het mogelijk uw magazijn uit te breiden met nieuwe stellingen

  • Dexion_referenties_SNA_1
  • Dexion_referenties_SNA_2

Ook met bestaande magazijnstellingen is het mogelijk uw magazijn uit te breiden met nieuwe stellingen

Het bestaande magazijn van SNA heeft Dexion uitgebreid met HI280 legbordstellingen en overvloering, P90 palletstelling met PD stations en doosdoorrolramen en scheidingswanden.

Gereedschappen

SNA Europe [Benelux] B.V. is een bedrijf dat gereedschappen verkoopt en is hét bedrijf achter het bekende merk Bahco. Het Europees Distributie Centrum in Helmond heeft een zeer uitgebreid assortiment voor voornamelijk de industrie, automotive, bouw en groenvoorziening sectoren.

Optimalisatie magazijn

Door veranderde klantenwensen, heeft men de lay-out gewijzigd en zijn verschillende rijen palletstellingen verplaatst , waardoor gebruik van een reachtruck mogelijk werd gemaakt en waardoor men flexibeler werd met betrekking tot het orderverzamelproces.

Palletstelling Rack83

Het bestaande magazijn moest worden uitgebreid met palletstellingen voorzien van PD (Pick&Deposit) stations. Het magazijn was reeds ingericht met Dexion's palletstellingen type Rack83, in combinatie met smalle gangen trucks. Desbetreffend type is echter doorontwikkeld en vervangen door het verzinkt uitgevoerde type palletstelling P90. Door losse onderdelen van Rack83 te gebruiken, was het mogelijk om een combinatie van Rack83 en P90 stellingen te maken. Een aantal palletsecties zijn, in verband met het “First-in First-out” principe,  voorzien van doosdoorrol ramen,  zodat het meteen duidelijk is wanneer en waar er voor aanvulling dient te worden gezorgd.

Uitbreiding legbordstellingen

Daar men eveneens behoefte had aan uitbreiding van hun shelving area, werd het bestaande HI170 legbordstellingen magazijn uitgebreid met het verzinkt uitgevoerde type legbordstelling HI280. Bovenop de HI280 legbordstellingen zijn enkele werkplekken, evenals een vergaderruimte gebouwd met scheidingswanden type Cassette900. Alle ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond.

Overvloering

De bestaande overvloering, met een maximaal toelaatbare belasting van 600 kg/m² werd eveneens uitgebreid met maar liefst 190 m².

Resultaat:

  • Uitbreiding vloer met 190m2
  • Palletstellingen voorzien van doosdoorrol bedden en P&D stations
  • Legbordstellingen met overvloering
  • Kantoorunit en scheidingswanden

Geleverde producten:

HI170 legbordstellingen met overvloering, HI280 legbordstellingen met overvloering, Rack83 palletstellingen, P90 palletstellingen, Cassette 900 scheidingswanden, PD stations en doosdoorrol ramen.

Download het referentieblad van SNA Europe [Benelux].