Met Dexion is Score voorbereid op toekomstige uitbreiding van het magazijn - Dexion Kleding en schoenen - Constructor Dexion Holland BV

Met Dexion is Score voorbereid op toekomstige uitbreiding van het magazijn

  • Dexion_referenties_score_01
  • Dexion_referenties_score_02

Met Dexion is Score voorbereid op toekomstige uitbreiding van het magazijn

Het DC van Score is door Dexion uitgebreid met HI280 Legbordstellingen (voorbereid op overvloering), P90 Palletstellingen van 7m. en ergonomische paktafels voorzien van een melaminelaag.

Score

Score is in 1981 opgericht en uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens voor mannen, met meer dan 80 winkels met merken als G-Star RAW, Hilfiger Denim, Chasin’ en Replay.

Distributiecentrum in Duiven

Het DC in Duiven is voorzien van HI280 legbordstellingen met overvloering en de mogelijkheid om er in de toekomst een tweede verdieping bovenop te plaatsen.

Uitbreiding 2007

In 2007 werd vanwege ruimtegebrek de bedrijfshal vergroot. Dit resulteerde in P90 Palletstellingen van 7 m. hoog en ergonomische paktafels voorzien van een kledingvriendelijke melaminelaag.

Optimalisatie expeditieruimte 2011

Score besloot de expeditieruimte te optimaliseren met HI280 Legbordstellingen (wederom voorbereid op een uitbreiding van overvloering), in combinatie met conveyors, omsnoerapparatuur en logistieke bewegwijzering.

Met Dexion voorbereid op de toekomst

Naast de veelzijdigheid aan magazijninrichting, gaf ook het meedenken aan toekomstige uitbreiding(en) en de voorbereiding van de stellingen daarop, de doorslag. Door deze oplossing is het inpakproces voor de uitgaande goederenstroom grotendeels geautomatiseerd, wat  ook de ergonomische werkhouding van de logistieke medewerkers enorm heeft verbeterd.

Resultaat:

  • Legbordstellingen voorbereid op overvloering
  • Palletstellingen van 7 meter hoog
  • Ergonomische paktafels
  • Conveyors en omsnoerapparatuur
  • Logistieke bewegwijzering

Geleverde producten:

HI280 legbordstellingen met overvloering, P90 Palletstellingen, P90 paktafels, conveyors.

Referentieblad van Score.