Basics & Trends - Constructor Dexion Holland BV

Basics & Trends kiest voor statische palletstellingen van Dexion als winkelinrichting vanwege de strakke, industriële uitstraling.

  • Dexion-referenties-Basics_Trends_1
  • Dexion-referenties-Basics_Trends_2
  • Dexion-referenties-Basics_Trends_3

Basics & Trends kiest voor statische palletstellingen van Dexion als winkelinrichting vanwege de strakke, industriële uitstraling.

Basics & Trends uit Ede heeft het nieuwe winkelpand niet ingericht met standaard winkelinrichting, maar met de strakke design palletstellingen van Dexion als winkelschap.

Bloemisterij- en decoratie artikelen van Basics & Trends

Basics & Trends, tegenwoordig volledig geïntegreerd onder de vlag Dillewijn & Zwapak, wilde haar nieuwe winkel inrichten met een non-standaard winkelinrichting. Basics & Trends wilde een strakke en industriële uitstraling die past bij hun identiteit.  

Verzinkte palletstellingen voor een strakke uitstraling

Deze strakke en industriële uitstraling is nu precies wat de statische palletstellingen van Dexion hebben. Doordat de volledig verzinkte palletstellingen integreerbaar waren in de standbouw van het bedrijf, vormde dit een mooi geheel in de winkel. Op de liggers van de statische palletstellingen liggen vurenhouten vlonders, waardoor alle kleine artikelen mooi konden worden uitgestald.

Flexibele indeling met statische palletstellingen

Doordat de liggers van de statische palletstellingen eenvoudig in hoogte versteld kunnen worden, is er voor elk product een op maat gemaakte vakhoogte mogelijk. Hierdoor kan Basics & Trends haar producten efficiënt in de winkelschappen neerzetten en bij veranderend assortiment zijn de liggers makkelijk in een ander hoogte te verstellen.  

Waarom Dexion?

De verzinkte palletstellingen van Dexion sloten naadloos aan bij de identiteit van Basics & Trends; strak, modern en een zakelijk uiterlijk wat voor een mooie uitstraling van de winkelschappen zorgt.

Resultaat:

  • 89 secties statische palletstellingen aan winkelschappen;
  • palletstellingen zijn geïntegreerd in de standbouw van de winkel;
  • strak design door verzinkte uitvoering van statische palletstellingen;
  • jaarlijkse BMWT-Keur om de veiligheid te waarborgen.

Geleverd bij Basics & Trends:

Statische palletstellingen en jaarlijke BWMT-Keur.

Lees hier de gehele referentie van Basics & Trends.