Realiseer meer werkplekken met de kantoorunits van Dexion!

  • Dexion_referenties_FP_01
  • Dexion_referenties_FP_02

Realiseer meer werkplekken met de kantoorunits van Dexion!

FP International heeft meer werkplekken gecreëerd door een dubbele Cassette 900 kantoorunit van Dexion te plaatsen, compleet met TL-armaturen, wandcontactdozen, etc.

FP International

FP International is marktleider op het gebied van innovatief opvulmateriaal voor verpakkingen. De Nederlandse vestiging is gesitueerd in Heerlen vanwege de nabijheid van het Duitse, industriële Ruhr-Gebied en vanwege de afzetmogelijkheden die Nederland biedt.

Drie kantoorunits voor uitbreiding werkplekken

In 2004 besluit men de al bestaande kantoorunit (2 verdiepingen) op de 1e verdieping uit te breiden om zo meer werkplekken te creëren. Door de duurzaamheid en flexibiliteit van Cassette900, werd de doelstelling volledig gerealiseerd en profiteert men nog dagelijks van de keuze van destijds. Dit resulteerde in nog een uitbreiding van een soortgelijke kantoorunit in 2007. In 2011 werd een 3e installatie geplaatst met op de begane grond een dubbele draaideur, ten behoeve van intern transportmaterieel en op de 1e verdieping een overloop.

Complete installatie van kantoorunits

De kwaliteit van Cassette900 is bij FP International al jaren bekend. Dexion zorgde ervoor dat de gehele ruimte werd voorzien van TL-armaturen, wandcontactdozen, doorvoeren ten behoeve van o.a. telefoon en overige data apparatuur, een wandventilator en luchtroosters met filtermateriaal. Daarnaast was Dexion verantwoordelijk voor de vereiste constructie-berekeningen voor het verkrijgen van de benodigde omgevingsvergunning. Kortom, complete ontzorging voor de klant

Resultaat:

  • 3 kantoorunits type cassette900
  • Monteren van TL-armaturen en wandcontactdozen
  • Omgevingsvergunning geregeld

Geleverde producten:

Scheidingswand type Cassette900, plafond, elektra, klimaatbeheersingsysteem.

 

Download het hier het project FP International.