HI280 Legbordstellingen Etagebouw

 • Acushnet Nederland B.V. - Constructor Dexion Holland BV

  Acushnet Nederland B.V., Helmond

  Het distributiecentrum van Acushnet, groothandel in golfproducten, is uitgebreid met Dexion’s HI280 legbordstellingen voor opslag van zowel kleingoed als langgoed producten.

 • Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak Logistics, Amsterdam

  Ter Haak is gespecialiseerd in op- en overslag en vervoeren o.a. zeecontainers over de hele wereld. Dexion heeft legbordstellingen in een container geplaatst ten behoeve van gevaarlijke goederenopslag.

 • Mastermate, Zoetermeer

  Mastermate, Zoetermeer

  Mastermate is een technische groothandel voor bouw en bouw-gerelateerde bedrijven en heeft het nieuwe magazijn door Dexion laten inrichten met bestaande stellingen en aangevuld met nieuwe HI280 legbordstellingen met overvloering.

 • Baan Twente - Referentie Entresolvloer op Legbordstellingen - Constructor Dexion Holland BV

  Baan Twente, Rijssen

  Pand van Baan Twente, een officiële Mercedes-Benz dealer, een ware eycatcher door het toepassen van design magazijninrichting door Dexion. Door bovenop de legbordstellingen een entresolvloer te plaatsen, behaalde Baan Twente meer opslagcapaciteit tegen lagere kosten.

 • Enza Zaden - Referentie etagebouw - Constructor Dexion Holland BV

  Enza Zaden, Enkhuizen

  Dexion heeft de opslagcapaciteit van Enza Zaden vergroot met 108 m2 door 2 verdiepingsvloeren met trappen, opzetplaatsen en een goederenlift te plaatsen op de bestaande legbordstellingen.

 • Groenendijk Bedrijfsschoenen & -kleding - Referentie Legbordstelling Etagebouw - Constructor Dexion Holland BV

  Groenendijk Bedrijfsschoenen & -kleding, Woerden

  Groenendijk had ruimtegebrek wat Dexion heeft opgelost door HI280 etagebouw te plaatsen voor kleingoed en P90 Palletstellingen met liggers op verschillende hoogten voor dozenopslag.

 • Midtronics, Houten

  Midtronics, Houten

  Midtronics is marktleider in accumanagement solutions en was vanwege het grote succes genoodzaakt te verhuizen. Dexion heeft de huidige magazijninrichting opnieuw gebruikt en aangevuld met o.a. palletstellingen, legbordstellingen met overvloering en Cassette900 units.

 • Rexel Nederland, Bleiswijk

  Rexel Nederland, Bleiswijk

  Voor Rexel’s nieuwe DC heeft Dexion 11.000 palletlocaties, 1.000 kanalen doorrolstellingen, 2.000 secties legbordstellingen en een verdiepingsvloer geleverd.

 • Score, Duiven

  Score, Duiven

  Het DC van Score is door Dexion uitgebreid met HI280 Legbordstellingen (voorbereid op overvloering), P90 Palletstellingen van 7m. en ergonomische paktafels voorzien van een melaminelaag.

 • SNA Europe (Benelux) B.V. - Constructor Dexion Holland BV

  SNA Europe (Benelux) B.V., Helmond

  Het bestaande magazijn van SNA heeft Dexion uitgebreid met HI280 legbordstellingen en overvloering, P90 palletstelling met PD stations en doosdoorrolramen en scheidingswanden.