Vergroot ook uw productieruimte door een vloerconstructie te plaatsen

  • Van_der_gaag_1
  • Van_der_gaag_2
  • Van_der_Gaag_3
  • Van_der_Gaag_4

Vergroot ook uw productieruimte door een vloerconstructie te plaatsen

Door een entresolvloer te plaatsen door Dexion, werd de productieruimte van Van der Gaag vergroot. Ook werden op de vloer HI280 legbordstellingen geplaatst voor extra opslagruimte.

Van der Gaag

Van der Gaag B.V. is onderdeel van de Megagroep. De onderneming richt zich op de productie van hogedruk smeersystemen voor de industrie. Machinefabriek Bleiswijk is gevestigd op de oude locatie in Bleiswijk en richt zich op de productie van kleine metalen constructies zoals die in de smeersystemen worden toegepast. Elek-Symo richt zich op elektrotechnische componenten in schakelkasten.

Te weinig productieruimte

Van der Gaag B.V. heeft begin 2009 de productie naar Zoetermeer verplaatst. Daar kwamen zij tot de conclusie dat het nieuwe gebouw te klein was, aangezien zij ook zojuist het bedrijf Elek-Symo hadden overgenomen. Aangezien het gebouw voldoende hoogte heeft, werd besloten om een extra entresolvloer te plaatsen om zo meer productieruimte te creëren.

Kwaliteit en solide constructie

Bij de keuze viel de aandacht al direct op Dexion omdat zij in de productiehal al eerder een kleine tussenvloer had geplaatst.  Van der Gaag was niet alleen zeer tevreden over de afwerking en de kwaliteit, maar ook over de solide constructie, aangezien er zowel boven als onder de tussenvloer dagelijks mensen werken.

Vloerconstructie

Dexion is zorgvuldig te werk gegaan; ter plaatse is de situatie opgenomen en na het inmeten werd de tekening vervaardigd. Deze is voor de definitieve bestelling gecontroleerd  en besproken en het resultaat was een combinatie van de vloerconstructie en HI280 legbordstellingen. Dexion heeft ook bijgedragen aan een ontwerp met oog voor de regelgeving. Zo kreeg de  entresol voetlijsten en de onderzijde van de houten vloer een lichte kleur. Dit geeft visueel meer ruimte en brengt meer licht op het werk van de medewerkers die onder de vloer hun arbeid verrichten. Daarnaast heeft Dexion ook geholpen met het aanvragen van een reguliere bouwvergunning.

Resultaat: 

  • Vrijstaande vloer van 55 m2 met een draagvermogen van 350 kg/m2
  • Circa 17 m balustrade
  • 1 kantelhek
  • 39 legbordstelling secties

Geleverde producten:

Vloerconstructie en HI280 legbordstellingen.

Referentieblad van Van der Gaag.