Speciale oplossingen

Dexion levert unieke opslagoplossingen, ontworpen om aan speciale opslageisen te voldoen:

Onze producten kunnen worden gebruikt in bijna elke sector, dus deze sectoren dekken slechts een deel van de meer specifieke opslagoplossingen.

Voor al onze productoplossingen kunt u terecht op de producten of onze diensten pagina van onze website.

  • Automotive

    Automotive

    De diverse vormen en afmetingen van auto onderdelen, van uitlaten tot fragiele voorruiten, maakt dat opslag voor de automotive sector een uitdaging is.

  • Opslag van bouwmaterialen voor groothandel, bouwmarkt, DHZ zaken en bouwbedrijven

    Opslag van bouwmaterialen

    Voor de groothandel van bouwmaterialen, doe-het-zelfzaken en constructiebedrijven is het efficiënt opslaan van bouwmaterialen vaak een grote uitdaging.

  • Opslag voor de Farmaceutische industrie

    Opslag voor de Farmaceutische industrie

    Dexion heeft diverse magazijnstellingen voor de farmaceutische industrie die voldoen aan de strengste eisen die binnen deze branche gelden.

  • Bandenopslag oplossingen

    Bandenopslag oplossingen

    Verkrijg de maximale hoeveelheid bandenopslag in de beschikbare ruimte zonder dat de kwaliteit van de band verloren gaat - en verzeker een optimale toegankelijkheid en efficiënt en ergonomisch gebruik, het hele jaar door.

  • Opslag voor E-Commerce

    Opslag voor E-Commerce

    Magazijnstellingen voor E-Commerce en E-Business als u te maken heeft met: korte levertijden, retourstromen, replenishment en seizoensinvloeden.

  • Opslag voor de voedings- en drankenindustrie

    Opslag voor de voedings- en drankenindustrie

    Opslag in de voedingsindustrie: de beste manieren om uw producten op te slaan, zowel in droge, gekoelde of bevroren opslagruimtes.