Automotive - Constructor Dexion Holland BV

Automotive

De diverse vormen en afmetingen van auto onderdelen, van uitlaten tot fragiele voorruiten, maakt dat opslag voor de automotive sector een uitdaging is. Daarom heeft Dexion speciale productoplossingen ontwikkeld voor een eenvoudige opslag van deze auto onderdelen. 

Selecteer uw Automotive sector en zie hoe wij u kunnen helpen:

Garagebedrijven
 

Workshop and garage storage solutions 

Slimme opslag oplossingen en gereedschap opslag 

Automotive onderdelen groothandel     

 Automotive Spare parts 

Oplossingen voor grote artikelen, kleingoed en bulkopslag. 

Automotive productie
 

Storage solutions for Automotive Manufacturers 

Opslag oplossingen voor een grote verscheidenheid aan auto-onderdelen. 

 

Onze automotive oplossingen zijn gebaseerd op het HI280 legbordstelling systeem, waardoor het eenvoudiger is om verschillende HI280 accessoires voor diverse auto onderdelen te integreren in één opslagoplossing en zo kan voldoen aan uw opslageisen. Dexion's HI280 opslagsysteem kan op talloze manieren worden gemonteerd waardoor het gemakkelijk is om deze te veranderen, aan te passen of uit te breiden. Voor grotere automotive situaties, zoals een centraal magazijn voor onderdelen en auto accessoires, zijn P90 palletstellingen wellicht meer geschikt.

De HI280 opslag oplossingen kunnen op verschillende manieren worden geconfigureerd, zoals middels etagebouw of geplaatst op verrijdbare wagens om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Soms is de juiste oplossing een geautomatiseerde, in de vorm van een opslagmachine of een combinatie van een machine en stellingen. 

Profiteer van onze ervaring, kennis en de verscheidenheid aan producten en samen kunnen we een oplossing creëren die uw bedrijf volledige ondersteuning biedt!

 • Compleet assortiment van gespecialiseerde auto-accessoires voor een perfecte ondersteuning van het bedrijfsleven
 • Volledig compatibel met onze standaard opslagsystemen voor een uitstekende verscheidenheid en schaalbaarheid
 • Klantgerichte aanpak met ervaren adviseurs om voor uw opslag vereisten de beste oplossing te vinden

 

Klik hier voor onze Automotive referenties

 


Kleine onderdelen

De automotive industrie heeft een grote verscheidenheid aan dozen en kleine onderdelen die op een efficiënte wijze dienen te worden verwerkt en opgeslagen. Het HI280 legbordstelling systeem is ontworpen op een zodanige manier dat het talloze opties en mogelijkheden kan bieden, terwijl onze geautomatiseerde opslagmachines een sterke opslag efficiëntie biedt voor kleine onderdelen. Dexion is ook leverancier van een compleet assortiment kunststof bakken welke volledig compatibel zijn met het HI280 legbordstelling systeem of onze machines om op deze manier vele picklocaties te verstrekken of het hanteren van kleine onderdelen te vergemakkelijken.

 • Flexibiliteit van het legbord met kunststof bakken en een verscheidenheid aan vakverdeelschotten
 • Geïntegreerde laden oplossingen met verplaatsbare tussenschotten
 • Snelle en efficiënte machine opslag met bakken, verdelers en hulpmiddelen voor het orderpicken

Configuratie opties:


Hangend assortiment

Binnen het HI280 legbordstelling systeem zijn er verschillende mogelijkheden voor het hangend opslaan van goederen. Een goede oplossing is om ze aan haken op te hangen op perfopanelen waarmee een goed overzicht en compacte opslag wordt gecombineerd. Een andere oplossing is het gebruik maken van meer conventionele spoorstaven, afhankelijk van de grootte aan de componenten.

 • Automatten, van stof of rubber, worden meestal voorzien van een hangertje, waardoor deze eenvoudig kan worden opgehangen aan een stang of rails.
 • Distributiesnaren of wisserbladen kunnen overzichtelijk worden opgehangen aan haken in perfopanelen. Op deze manier heeft u een goed overzicht van de beschikbare artikelen.

Configuratie opties:


Bulkgoederen

Verschillende auto onderdelen zijn omvangrijk en vreemd gevormd en niet gemaakt voor traditionele opslag. Om deze redenen zijn speciale oplossingen nodig. Met de verschillende auto accessoires voor het HI280 opslag systeem wordt het opslaan van uitlaatpijpen, voorruiten en carrosserieonderdelen gemakkelijk gemaakt.

Of waarom niet een opslagmachine gebruiken? De aanpasbare trays in onze machines maken ze ideaal voor het opslaan van al deze vreemd gevormde onderdelen. Afhankelijk van uw specifieke wensen zal Dexion u voorzien van een oplossing die ruimtebesparend en veilig is en het orderpicken eenvoudiger maakt.

 • Efficiënte opslag van uitlaatpijpen
 • Veilig en eenvoudige handeling oplossing voor auto ruiten
 • Opslag voor grote en gevoelige onderdelen voor de carrosserie, zoals motorkappen, deuren en spoilers

Configuratie opties:


Gereedschap

Vandaag de dag vereist onderhoud en reparatie aan auto's of andere voertuigen een groot aantal unieke gereedschappen, allemaal in verschillende maten en vaak vreemdgevormd en duur. Door het plaatsen van een Dexion opslagmachine, zal uw manier van opslag en hantering van gereedschappen worden verbeterd. Het bieden van een oplossing waarbij gereedschappen kunnen worden opgeslagen in een centrale en gemakkelijk toegankelijk ruimte, op een georganiseerde manier, terwijl ook de veiligheid en beschikbaarheid wordt verbeterd. Meer regelmatig gebruikte gereedschappen zijn gemakkelijk op te slaan in de HI280 gereedschapskasten.

 • Centrale en veilige opslag voor gereedschap in opslagmachines
 • Geïntegreerde laden en verdeelschotten ten behoeve van gereedschap voor het HI280 legbord systeem

Configuratie opties:


Zware producten

Zware onderdelen moeten veilig kunnen worden opgeslagen als ook eenvoudig te beheren. Het HI280 legbordstelling systeem heeft speciale legborden die met de belasting van zware auto onderdelen kunnen omgaan:

 • Rooster legborden om producten op te slaan met een hoge puntbelasting, zoals auto accu's
 • Verstevigde legborden voor opslag van zware voorwerpen

Configuratie opties:


Banden en velgen

Opslag van banden gaat over het verkrijgen van het maximaal aantal banden in opslag in de beschikbare ruimte zonder dat de kwaliteit van de band wordt aangetast. Dexion levert een compleet assortiment banden opslag oplossingen die zich richten op ruimte efficiëntie, kwaliteit en een goede ergonomie.

Dexion's banden opslagsystemen zijn geschikt voor zowel verticale bandenopslag als horizontale bandenopslag, hetzij voor individuele banden of bulkopslag.

Lees hier meer over bandenopslag oplossingen.


Brandbare producten

De auto industrie heeft veel vloeistoffen en andere ontvlambare producten. In veel gevallen vereist dit speciale opslag oplossingen voor meer veiligheid. Samen met u zullen wij de beste oplossing vinden om uw producten op een veilige manier op te slaan.

 • Sprinkler integratie
 • Open legborden om te voldoen aan de verzekering- en brandvoorschriften
 • Afsluitbare kasten voor oplosmiddelen

Configuratie opties:


Waardevolle & gevoelige onderdelen

Soms moet u gevoelige of waardevolle producten opslaan, zoals marketingmaterialen, gereedschappen of sommige elektronische componenten. Door het plaatsen van de producten in een HI280 kast zult u de veiligheid verhogen, maar ook stof en vuil voorkomen. Voor een nog betere beveiliging en bewaking kunt u een opslagmachine gebruiken. Als uw producten gevoelig zijn voor elektrostatische ontlading is er een compleet assortiment kunststof bakken die dergelijke lozingen elimineert.

 • Breed aanbod antidiefstal opslag en anti-stof opslag
 • ESD-bescherming oplossingen voor gevoelige onderdelen

Configuratie opties:


Orderpick oplossingen

In situaties waarin u uw orderpickprocessen moet verbeteren, of het nu gaat om het verbeteren van de ergonomie, zorgen voor meer picklocaties of ondersteuning bij orderpicken conform het FIFO-principe, kan Dexion een opslag oplossing voor u ontwerpen en installeren.

 • Pull-out units voorpallets verbeteren de benutting van de ruimte en de ergonomie
 • Doosdoorrolstellingen ondersteunen het FIFO-principe

Configuratie opties:


Langgoed

Auto onderdelen zoals sierlijsten, uitlaten en plaatwerk kunnen worden aangemerkt als lange goederen. Voor deze onderdelen heeft u speciale oplossingen nodig voor een efficiënte opslag. Sommige onderdelen kunnen het beste verticaal worden opgeslagen voor een gemakkelijk toegang en goed overzicht, terwijl andere onderdelen horizontaal moeten worden opgeslagen, zodat het onderdeel niet kan buigen.

Configuratie opties:


Autmotive brochure:

Voor meer informatie:

0297 23 94 00 Zie email

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.