Verrijdbare palletstellingen voorzien van pull-out units voor ergonomisch orderpicken in magazijn van Novo Nordisk.

  • Novo_MOVO_2
  • Novo_MOVO_4
  • Novo_MOVO_6
  • Novo_MOVO_9

Verrijdbare palletstellingen voorzien van pull-out units voor ergonomisch orderpicken in magazijn van Novo Nordisk.

Novo Nordisk  uit Denemarken, een wereldwijde fabrikant en producent van medische producten, heeft haar magazijn ingericht met verrijdbare palletstellingen. Verrijdbare palletstellingen zijn palletstellingen op wagens die op deze manier heen en weer bewegen. Hierdoor is er maar één gangpad nodig, wat veel ruimte bespaart.

Magazijninrichting voor de farmaceutische industrie:

Het bestaande magazijn van 480 m2 wordt gebruikt voor orderpicken. Daarom zijn de palletlocaties voorzien van pull-out units waardoor er ergonomisch kan worden gepickt. De andere, hogere niveaus worden gebruikt voor bufferopslag en opslag van verpakkingsmateriaal.

Sommige pull-out units op vloerniveau zijn voorzien van legbordstellingen voor opslag van kleine items. Hierdoor wordt de diepte van de palletstelling optimaal benut, ook voor het picken van kleine artikelen binnen de farmaceutische industrie.                

De verrijdbare palletstellingen bieden plaats aan 960 palletlocaties, die door een speciale truck voor smalle gangpaden wordt bediend. Deze truck heeft een inductieve bediening (bedrading in de vloer) en rijdt over MOVO-rails, verzonken in de vloer.

Capaciteit:

Magazijnoppervlakte: 480 m2
Bovenste liggerniveau: 9100 mm
Gangpadbreedte: 1800 mm
Totale afmeting verrijdbare
palletstellingen:

18,7 meter x 14,8 meter

Max. opslaghoogte goederen: 10 600 mm
Truck voor smalle
gangpaden:

Man up, inductive control