Verdubbel de capaciteit van uw bandenopslag met verrijdbare bandenstellingen

  • Dexion_Referenties_Mobility_Centre_De_Jong_verrijdbare_bandenstelling_4
  • Dexion_Referenties_Mobility_Centre_De_Jong_verrijdbare_bandenstelling_3
  • Dexion_Referenties_Mobility_Centre_De_Jong_verrijdbare_bandenstelling_2
  • Dexion_Referenties_Mobility_Centre_De_Jong_verrijdbare_bandenstelling_1

Verdubbel de capaciteit van uw bandenopslag met verrijdbare bandenstellingen

De nieuwe vestiging van Volvo-dealer Mobility Centre De Jong in Barendrecht, werd ingericht met verrijdbare bandenstellingen van Dexion. Ook werd het pand voorzien van een showroom gedeelte en een eigen werkplaats.

Verrijdbare bandenstellingen voor De Jong

De nieuwe vestiging van Mobility Centre de Jong was niet enorm groot, er moest dus efficiënt met het beschikbare vloeroppervlak worden omgegaan. Belangrijk was dat wel alle banden in het magazijn konden worden opgeslagen. Daarom bedacht Dexion als oplossing verrijdbare bandenstellingen, type HI280. Verrijdbare bandenstellingen bestaan uit 1 vaste rij bandenstellingen langs de muur, de rest van de bandenstellingsecties zijn bevestigd op wagens die heen en weer rijden. Verrijdbare bandenstellingen kunnen op 2 manieren worden bediend, elektrisch of manueel. Mobility Centre De Jong heeft gekozen voor verrijdbare bandenstellingen met een manuele bediening.

Bijna verdubbeling opslagcapaciteit met verrijdbare bandenstellingen

Doordat er met verrijdbare bandenstellingen maar één gangpad nodig is, wordt het ruimteverlies ten behoeve van gangpaden met 90% gereduceerd. Dit resulteert dus nagenoeg in een verdubbeling aan opslagcapaciteit met verrijdbare bandenstellingen ten opzichte van de traditionele bandenstelling.

Waarom Dexion?

Naast het feit dat Dexion goed heeft nagedacht over deze oplossing, waren er nog twee redenen voor Mobility Centre De Jong om hun magazijn door Dexion in te laten richten. Een reden was dat de verrijdbare bandenstellingen verzinkt zijn en de andere reden dat Dexion een totaaloplossing heeft aangedragen met als resultaat een enorme ruimtewinst.

"Dexion denkt echt mee en gaat werkelijk voor de beste oplossing" aldus de heer B. van Es, Algemeen Directeur.

Geleverd bij Mobility Centre De Jong:

Verrijdbare bandenstellingen voorzien van manuele bediening.

 

Download het referentieblad van Mobility Centre De Jong.