Verrijdbare Bandenopslag - Dexion Bandenopslag oplossingen - Constructor Dexion Holland BV

Verrijdbare Bandenopslag

Omschrijving

Verrijdbare Bandenopslag

Zowel  HI280 legbordstellingen als P90 palletstellingen kunnen op verrijdbare wagens worden gemonteerd. Verrijdbare bandenopslag verhoogt de beschikbare opslagruimte aanzienlijk in vergelijking met traditionele methoden, waarbij directe toegang tot alle locaties gegarandeerd blijft.

Hoewel de kosten van verrijdbare stellingen hoger liggen dan stationaire oplossingen, is het toch vaak de voordeligste oplossing. Dit omdat de beschikbare ruimte veel efficiënter benut wordt en vierkante meters in Nederland in het algemeen schaars en kostbaar zijn.

  • Elektronisch of manueel aangedreven
  • Compacte opslag
  • Snelle toegang
  • Schaalbaar tot zeer grote installaties

Verrijdbaar legbordstelling systeem

Het verrijdbare HI280 legbordstellingsysteem kan op bestaande vloeren worden bevestigd,  waardoor het een eenvoudige en kostenefficiënte optie is.

U kunt kiezen uit een handmatig of elektrisch aandrijfsysteem. De elektrische versie maakt het nog gemakkelijker om toegang te krijgen tot uw banden en heeft de mogelijkheid om de toegang te beperken door de wagens te vergrendelen en deze alleen toegankelijk zijn door een elektronische code in te toetsen.

Verrijdbaar palletstelling systeem (MOVO)

Het MOVO systeem is ideaal wanneer ruimte schaars is. Wanneer er van te voren rekening mee gehouden is, kan een statische oplossing later worden omgebouwd tot een verrijdbare stelling. Hierdoor kan toekomstige groei worden opgevangen.

De elektronisch aangestuurd, zwaar verrijdbare palletstelling systeem MOVO, rijdt op een in de vloer verzonken rails en kan een sectiebelasting dragen tot maximaal 24 ton met stellinghoogtes tot 12 meter.

Diverse bedieningsopties zorgen voor gebruiksgemak en wanneer de stellingen in beweging zijn, garandeert de hoogwaardige sensortechniek absolute veiligheid.


Snelle offerte voor bandenopslag »