Ook meer opslagruimte halen uit uw magazijn? Dit kan met de etagebouw constructies van Dexion!

  • SBCommerce1
  • SBCommerce2

Ook meer opslagruimte halen uit uw magazijn? Dit kan met de etagebouw constructies van Dexion!

E-commerce specialist SB Commerce heeft haar magazijnopslag vergroot door een Dexion vloerconstructie aan te schaffen met 2 verdiepingen, waarvan de 1e verdieping is voorzien van legbordstellingen.

Beheerder webwinkels

SB commerce beheert ca. 25 webwinkels en is recentelijk onderdeel van Sanoma geworden. SB commerce heeft de officiële webshop van Weber barbecues en tuinhaarden gelanceerd, waardoor behoefte was aan meer opslag.  

Etagebouw voor palletopslag én kleingoedopslag

Omdat er behoefte is aan pallet-pickposities, aan zoveel mogelijk legbord én vrije vloerruimte voor de zogenaamde ‘ugly’s’ kwam Dexion met één oplossing: etagebouw met op de begane grond palletopslag en een pickniveau voor grote producten, 1e etage met legbordstellingen voor de kleinere producten en de 2e etage als vrije vloer voor de ‘ugly’s’ en eventuele uitbreiding van legbordstellingen. De ruimte en de hoogte worden hierdoor volledig benut en de flexibiliteit is optimaal.

Creatieve oplossingen

Door haar ervaring en creativiteit, komt Dexion met oplossingen die vaak verder gaan dan uw eigen ideeën. Omdat gangpaden en stellingen per etage verspringen, was een complexe constructie nodig om dit te realiseren en veilig uit te voeren. “Hierdoor was het misschien niet de voordeligste oplossing, maar het ziet er fantastisch uit en werkt perfect.” Aldus een tevreden Edwin van Breemen, mede eigenaar van SB Commerce. 

Resultaat:

  • 174 Blokpalletposities
  • 665 meter legbordstellingen
  • 3 x zoveel vloeroppervlak door middel van vloerconstructie
     

Geleverde producten:

Etagebouw combinatie van Palletstellingen en Legbordstellingen.

 

Referentieblad van SB Commerce.