Magazijn voor Gerritse IJzerwaren - Constructor Dexion Holland BV

Volledig ingerichte magazijnen geïntegreerd in de winkels van Gerritse IJzerwaren in Nederland

  • pic1
  • pic2
  • pic3
  • pic4

Volledig ingerichte magazijnen geïntegreerd in de winkels van Gerritse IJzerwaren in Nederland

Gerritse IJzerwaren, onderdeel van de Isero IJzerwarengroep, is dé ijzerwarengroothandel voor bouwbeslag, gereedschap, bevestigingsmiddelen en PBM's in Nederland.

Dexion heeft al diverse winkels mogen inrichten in heel Nederland.

Magazijnstellingen in de winkel

Gerritse heeft haar voorraad opgeslagen in de winkel. Dit betekent dat de magazijnstellingen in de winkel staan en de uitstraling hiervan zeer belangrijk is. De magazijnstellingen van Dexion voldoen hieraan uitstekend.

Voor alles een oplossing:

Bevestigingsmiddelen en bouwmaterialen kunnen enorm variëren in afmeting, gewicht en vorm. Dit vraagt soms om speciale magazijninrichting welke praktisch, representatief en compact moet zijn. 

Gerritse kiest voor Dexion omdat het meedenken voor hen zeer belangrijk is en een leverancier als Dexion aan een half woord genoeg heeft bij het inrichten van een nieuwe locatie. Alles krijgt een plek; tuingereedschap, ijzerwaren, aluminium, machines, hout, veiligheidsschoenen, etc. Zelfs de zaagtafel, werkbanken en nachtsluis worden door Dexion geleverd.

"Een nieuwe vestiging oprichten is altijd haasten. Met Dexion als partner gaat dit uitstekend. Omdat zij heel goed weten wat wij nodig hebben en een lay-out van een pand zeer snel kunnen opzetten, hebben we samen aan een half woord genoeg en kan er snel worden geschakeld", aldus directeur Remon van Balken.


Geleverd
:

Legbordstellingen, koker-stellingen, entresolvloer, A-stellingen, palletstellingen, werkbanken, zaagtafels