Veiligheid magazijn - Constructor Dexion Holland BV

Veiligheid magazijn

Is uw magazijn veilig?   

In een magazijn schuilen vele gevaren, zoals beschadigde stellingen, ongeschikte of ontbrekende aanrijdbescherming, ontbrekende onderdelen zoals de juiste verankering, borgpennen etc. Sommige risico’s zijn eenvoudig te herkennen, maar velen zijn moeilijk te zien en het niet ondernemen van acties, kan beschadigde voorraadgoederen en zelfs gewond personeel tot gevolg hebben.

Dexion levert een uitgebreid service pakket om onvolkomenheden te voorkomen. Door onze jarenlange ervaring  kunnen wij u op diverse vlakken ondersteunen of u nu een periodieke stellinginspectie nodig heeft, een snelle reparatieservice, advies en ondersteuning gedurende het hele jaar, Dexion staat altijd voor u klaar.

Heeft u hulp nodig? »

Als u een vraag heeft, of hulp nodig heeft bij een probleem dat onmiddellijk moet worden opgelost, kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Als u een foto heeft van het probleemgebied, verzoeken wij u deze te mailen, zodat wij deze kunnen bekijken of een afspraak kunnen maken voor een nadere inspectie.

 
Vraag een BMWT-Keur aan »

Zorg ervoor dat uw magazijn aan de wettelijke ARBO-eisen voldoet en ontdek de beschadigingen zo vroeg mogelijk.

 

 

 

 

  • Waarom uw stellingen keuren?

    Waarom uw stellingen keuren?

    Verzuim van regelmatig visuele inspecties, alsmede een jaarlijkse magazijnkeuring door BMWT-gecertificeerde keurmeesters en reparatie van beschadigde componenten, kan in het geval van een ongeluk leiden tot gerechtelijke vervolging.

  • Service & Contracten

    Service & Contracten

    Een preventief onderhoud, mechanisch en elektrisch, geeft een maximale beschikbaarheid van uw installatie en bestaat uit werkzaamheden welke nodig zijn om de installatie goed en veilig functionerend te houden.