ABB Benelux uit Ede - Constructor Dexion Holland BV

ABB kiest voor BMWT-Keuring door Dexion

  • ABB

ABB kiest voor BMWT-Keuring door Dexion

ABB Benelux is de locale vertegenwoordiging van het wereldomvattende ABB-concern. ABB Ede helpt nutsbedrijven, industriële klanten en eindgebruikers hun prestaties te verbeteren terwijl tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu afnemen.

Interview met de heer Accouna van ABB.

 

Waarom laat u de magazijnstellingen keuren?

Om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen en schades te voorkomen.

Waarom heeft u gekozen voor Dexion?

Een vertegenwoordiger van Dexion is jaren geleden ons pand binnen gelopen en heeft destijds magazijninrichting aangeboden. De professionele wijze waarop Dexion de magazijnstellingen heeft gemonteerd en de duidelijke onderlinge communicatie is ons goed bevallen. Daarom laten wij ook de magazijnstellingen keuren door Dexion.

Bent u tevreden?

Ja. Wij worden netjes van tevoren geïnformeerd wanneer de magazijnstellingen gekeurd gaan worden. Zo kunnen wij de medewerkers informeren dat de keurmeester langs komt en ervoor zorgen dat er een heftruck gereed staat voor de keurmeester, zodat de keurmeester ook op grotere hoogte de magazijnstellingen kan keuren.

Wat vindt u van het herstelproces (advies/offerte/uitvoering)?

Wij zijn tevreden over de wijze waarop dit gedaan wordt. Wij vinden het belangrijk dat het daadwerkelijk uitvoeren van de reparaties zo snel mogelijk uitgevoerd wordt als wij de opdracht tot reparatie hebben gegeven. Ik vindt dat beschadige magazijnstellingen snel gerepareerd moeten worden om de veiligheid van de medewerkers te waarborgen.

Wat vindt u van de wijze waarop herstelwerkzaamheden worden gedaan?

Erg goed, omdat wij van tevoren worden geïnformeerd wanneer de reparatie gaat plaatsvinden. Ook zijn het meestal dezelfde monteurs die komen repareren; zij kennen het bedrijf en onze medewerkers kennen de monteur.

Voordelen van het keuren door Dexion?

De verantwoordelijkheid ligt na een keuring in handen van Dexion.