Textaafoam uit Goirle - Constructor Dexion Holland BV

Textaafoam vertrouwt op de gedegen kennis van Dexion voor het uitvoeren van de magazijnkeuring

  • Textaafoam2
  • Textaafoam1

Textaafoam vertrouwt op de gedegen kennis van Dexion voor het uitvoeren van de magazijnkeuring

Textaafoam B.V. is een industriële groothandel in meubelstoffen en beschikt over een uitgebreide collectie stoffen van toonaangevende weverijen wereldwijd. Textaafoam B.V. is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de meubelstoffensector en opereert zowel nationaal als internationaal.

Interview met de heer Van Gerven van Textaafoam.

 

Waarom laat u de magazijnstellingen keuren?

Wij laten ons magazijn keuren omdat de Arbowet dit verplicht, maar ook voor de veiligheid. Onze magazijnstellingen zijn tot wel 12 meter hoog waardoor een veilige werkomgeving cruciaal is.

Waarom heeft u gekozen voor Dexion?

Omdat  Dexion ook de leverancier is van de magazijnstellingen en daarom alle kennis in huis heeft om een gedegen keuring uit te voeren.

Bent u tevreden?

Ja wij zijn zeer tevreden. De keurmeesters van Dexion constateren elke afwijking (hoe klein ook), waardoor wij het vertrouwen hebben dat de keuring juist wordt uitgevoerd.

Wat vindt u van het herstelproces (advies/offerte/uitvoering, etc)?

Wij zijn hier tevreden over, omdat het advies en de offerte voldoen aan de verwachting. Wel is het handig om zelf stellingmaterialen in voorraad te hebben, zo kunnen reparaties sneller worden uitgevoerd.

Wat vindt u van de wijze waarop herstelwerkzaamheden worden gedaan?

Goed, omdat alles in overleg en op een degelijke wijze vervangen/hersteld wordt.

Voordelen van het keuren door Dexion?

Dexion  heeft kennis van onze stellingconfiguraties, omdat men ook de leverancier is en al jaren hier over de vloer komt.