Dexion Service & Contracten - Opslagmachines & Verrijdbare Stellingen - Dexion Veiligheid magazijn - Constructor Dexion Holland BV

Dexion Service & Contracten - Opslagmachines & Verrijdbare Stellingen

  • service-contracts1
  • ServicesContracts
  • service-contracts3

Dexion Service & Contracten - Opslagmachines & Verrijdbare Stellingen

Geautomatiseerde Opslagmachines

Wij streven ernaar om uw geautomatiseerde opslagmachine 24/7 operationeel te houden, zonder onderbrekingen, om gegarandeerde opslag te waarborgen. Dit doen wij door periodiek onderhoud te verrichten. Onze gediplomeerde en gekwalificeerde onderhoudsmedewerkers controleren de machine op eventuele gebreken c.q. beschadigingen.

Een preventief onderhoud, mechanisch en elektrisch, geeft een maximale beschikbaarheid van uw installatie en bestaat uit werkzaamheden welke nodig zijn om de installatie goed en veilig functionerend te houden. De werkzaamheden worden volgens een checklist uitgevoerd.

Bij onderhoud wordt u als gebruiker gewaarschuwd wanneer onderdelen onderhevig aan slijtage en aan vervanging toe zijn. Het vervangen van versleten onderdelen zal gebeuren in overleg met u en uitsluitend na goedkeuring.

We weten hoe belangrijk het is dat uw machine te allen tijde operationeel is, dus in het ongelukkige geval van een storing, kunt u erop vertrouwen dat we deze zo snel mogelijk verhelpen. Ons ondersteuningscentrum reageert onmiddellijk en zal uw problemen oplossen. Een team van gekwalificeerde technici is 24/7 beschikbaar om u te helpen de duur van de storing te minimaliseren. 95% van de problemen kunnen op afstand worden opgelost, maar als u tot de resterende 5% behoort, sturen wij zo snel mogelijk een technicus naar u toe.

Neem voor meer informatie over de services die wij bieden contact met ons op. Bel ons op +31 (0)297-239400 of stuur een e-mail naar info@dexion.nl

 

Verrijdbare Stellingen

De voordelen van verrijdbare palletstellingen (MOVO) zijn enorm en de bedrijven die voor deze oplossing kiezen, kennen de significante voordelen ervan. Eenmaal in het bezit van een dergelijke installatie, is ons doel u te helpen uw investering te beschermen en uw installatie in optimale conditie operationeel te houden, en zo veilig mogelijk.

De technici van Dexion hebben een enorme ervaring en zijn erin getraind service te verlenen en uw verrijdbare palletstellingen te keuren.

Bij verrijdbare stellingen vragen de elektronische componenten om regelmatige service en om een jaarlijkse inspectie van de Palletstellingen. Door als partners met u samen te werken, kunnen wij u de gehele levensduur van uw installatie bijstaan, zodat ú zorgeloos uw werk kunt doen.

Neem a.u.b. contact met ons op om meer te weten te komen over de voordelen van onze service. Bel ons op +31 (0)297-239400 of stuur een e-mail naar info@ dexion.nl